Neem contact op 06 - 407 466 38

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder vind u een overzicht van de meest gestelde vragen met betrekking tot het realiseren van virtuele tours, Google Street View Trusted, hoogtefotografie en 360-graden productie fotografie. Staat u vraag er niet tussen? Wij horen deze graag, neem hiervoor contact met ons op.

Veelgestelde vragen over virtuele tours (FAQ)

Met een virtuele tour kunnen uw bezoekers altijd en overal online uw locatie bezoeken. Dit geeft uw locatie verschillende voordelen. Laten zien wat u uw klant kan bieden op elk moment van de dag. Dit is van toepassing voor alle sectoren. We maken virtuele tours voor musea; horeca; vakantieparken maar ook voor Retail ondernemingen en studentenhuizen. Uiteraard kan een virtuele tour met diverse toepassingen worden uitgebreid zodat ook projecten online in beeld worden gebracht. Toepassingen welke hierbij kunnen worden ingezet zijn plattegronden; informatiebuttons. Het toepassen van film en of foto’s in de virtuele tour of zet de virtuele tour in als virtual reality.

Een virtuele tour bestaat uit meerdere 360 graden foto's welke we aan elkaar koppelen. Door het koppelen kan er van de ene naar de andere foto worden gelopen. De bezoeker bepaald zelf welke volgende stap wordt gelopen waardoor de virtuele tour interactief is. Voordeel is dat uw locatie elk moment kan worden bezocht.

Het koppelen van de foto’s doen wij op maat, met een maatwerk tour, of via de systemen van Google Street view. Via de systemen van Google Street View krijgt de virtuele tour dezelfde look en feel als iedereen ken van Google Street Vies. Voor een maatwerk virtuele tour kunnen we meer interactieve elementen toevoegen zoals informatiebuttons; plattegronden; audio of video.

Tijdens het intake gesprek bespreken we de belangrijkste punten. Een veel gehoorde opmerking achteraf is "Ik wist niet dat je zoveel zag". Dit maakt dat we altijd vooraf advies geven met betrekking tot de inrichting van de locatie. Voordat we overgaan tot het fotograferen lopen we samen nog een keer door de ruimte om de laatste details op te merken. Achteraf kunnen wij in de nabewerking nog eventuele storende elementen aanpassen zoals vlekken op de vloer/muur/plafond, snoeren of bewakingscamera's.

Tijdens het moment van fotograferen nemen we, voordat we starten, de ruimtes met elkaar daar en zetten we, indien nodig, de puntje op i. Het plaatje moet kloppen! Pas als alles naar wens is starten we met fotograferen. De duur van het fotograferen is afhankelijk van het aantal 360 graden foto's.

Na het fotograferen gaan wij met het materiaal aan de gang, de foto's worden verwerkt tot 360graden foto's en afgemonteerd tot een virtuele tour. De duur van de nabewerking is afhankelijk van de grootte van het project. Wij bespreken dit altijd aan het begin van de opdracht. Zodra we een 1e versie van de virtuele tour gereed hebben sturen we deze toe. Nadat u 100% tevreden bent leveren wij de virtuele tour op en ontvangt u de factuur.

Ook de benodigde support voor het plaatsen op de eigen website leveren we. Indien gewenst nemen wij contact met uw webbouwer op voor de implementatie hiervan. Mocht u niet genoeg webruimte hebben dan kunt u ook de virtuele tour inlinken vanaf onze servers. Dit brengt geen kosten met zich mee en uw virtuele tour laad razendsnel.

Ja, u ontvangt van ons de gemaakte 360 graden foto's welke u zelf kunt plaatsen op social media. Voordeel is dat u de foto’s op verschillende momenten kan toepassen. Wij denken hier graag in mee.


Veelgestelde vragen over Google Street View Trusted (FAQ)

Het grootste verschil tussen Google Street View Trusted en een maatwerk virtuele tour is het systeem waarin we de virtuele tour opleveren en eventuele extra elementen.

Een virtuele tour voor Google Street View Trusted monteren wij af in de systemen van Google Street View en wordt gekoppeld aan uw Google Bedrijfspagina.

Een maatwerk virtuele tour verzorgen we met onze eigen software waardoor we extra elementen toe kunnen voegen zoals plattegronden; informatiebuttons; audio of video elementen. Door het toevoegen van extra elementen ervaart de bezoeken meer interactiviteit waardoor er nog meer beleving van de betreffende locatie of project is. De foto’s van een maatwerk tour kunnen we ook zonder de interactieve elementen toevoegen aan de systemen van Google Street View.

De kwaliteit van de foto’s voor beide virtuele tours is het zelfde. Voor een maatwerk tour worden de foto’s bewerkt door storende elementen eruit te halen. Hierbij kan gedacht worden aan vlekken op muren, slagschaduwen, snoeren of bewakingscamera’s.

Ja, wij kunnen u helpen met het correct instellen van uw Google Bedrijfspagina. Maar ook als u bijvoorbeeld uw wachtwoord kwijt bent kunnen wij u hiermee helpen.


Veelgestelde vragen over 360graden hoogte fotografie (FAQ)

Wij kiezen ervoor om zonder drones te fotograferen. Met onze apparatuur kunnen we wij tot 15 meter hoogte fotograferen. Door te werken met onze eigen apparatuur hoeven we geen rekening te houden met aparte regelgeving en kunnen we zonder verdere beperkingen hoogte fotografie maken. Daarmee is dit de oplossing voor bijvoorbeeld buitentterreinen, evenementen, campings en vakantieparken.

Drone gebruik is aan strenge regels gebonden. Zoals het niet mogen vliegen over locaties met (veel) mensen. Met onze apparatuur hebben we geen beperkingen en kunnen we overal prachtige hoogtefoto's maken. Daarmee is dit dé oplossing voor bijvoorbeeld buitenterreinen, evenementen, campings en vakantieparken, immers wil je deze fotograferen met bezetting.

Ja, dat kan. Wij kunnen op basis van de 360graden hoogte foto een normale foto maken.


Veelgestelde vragen over 360graden product fotografie (FAQ)

Ja, met onze opstelling zijn wij mobiel en is het mogelijk om dit op klant locatie te doen.

Wanneer de opdracht akkoord is stuurt u het te fotograferen object naar ons toe. Hier maken wij een 360 graden product foto van, zodra dit gereed is sturen wij deze weer retour. De verzendkosten hiervan zijn voor de opdrachtgever.

In overleg kunnen wij de 360graden product foto's retoucheren, dit is meerwerk en gaat in overleg.
Google Mijn Bedrijf (bedrijfspagina)

Met uw bedrijf in de lijst bij Google Maps? Lees dan verder!

Google en Google Maps wordt bij veel zoekopdrachten gebruikt om een bedrijf te zoeken. Met een paar kernwoorden zoals Restaurant Utrecht of Bloemist Zwolle krijgt u met uw zoekopdracht de naam en adresgegevens van deze bedrijven. Klikt u vervolgens het bedrijf aan, dan ziet u in Google Mijn Bedrijf gelijk de locatie, adres, openingstijden, foto's etc.
De bedrijven welke u ziet bij de resultaten van de zoekopdrachten, komen uit Google Mijn Bedrijf. Uw eigen bedrijf of locatie toevoegen, kan via deze tool.


Het ontstaan van Google Places, Google Plus en Google Mijn Bedrijf

Zoekopdrachten in Google bestaan vaak uit het zoeken naar bedrijven in combinatie met de naam, adres, openingstijden en het telefoonnummer van het bedrijf. Google heeft daarop ingesprongen door dit extra te vermelden in de zoekmachine (Google Search) en in Google Maps.

In het verleden kon u uw bedrijf laten vermelden door u aan te melden op Google Places, later is deze naam gewijzigd naar Google Plus en nu heet het Google Mijn Bedrijf. U kan dit vergelijken met een Gouden Gids of Telefoon Gids maar dan verder uitgebreid en actueel. Veel bedrijven gingen u voor met het aanmelden bij Google Mijn Bedrijf.


Waarom een Google Bedrijfspagina?

Doordat mensen vaker naar de bedrijfsgegevens op Google kijken, is het zorg om ervoor te zorgen dat deze up to date zijn. Hierbij kan u denken aan:

 • NAW gegevens, verhuisd? Vergeet dan niet het adres aan te passen.
 • Openingstijden, wijzigen deze tijdens bijvoorbeeld de vakantie of met feestdagen? Pas deze dan aan.
 • Website, zorg altijd voor een juiste verwijzing naar uw eigen website via Google Mijn Bedrijf.
 • Foto's, klanten oriënteren zich al online. Zorg voor passende foto's bij de vermelding.

Onderzoek heeft aangetoond dat steeds meer gebruikers de bedrijfspagina bekijken voordat ze contact opnemen met het bedrijf.
Vaak wordt eerst de Google bedrijfspagina bekeken en gaan mensen niet meer naar de website. Staan op de Google bedrijfspagina andere openingstijden dan kunnen de klanten zomaar voor een dichte deur staan. Het bijhouden van de Google Mijn Bedrijf-vermelding is dan ook belangrijk. Om het u gemakkelijk te maken, heeft Google hiervoor een App uitgebracht zodat u dit direct op uw smartphone kan doen. Maar ook op uw computer is dit mogelijk.


Virtuele rondleiding toevoegen aan uw Google Bedrijfspagina

Wilt u online meer zichtbaar zijn? En klanten uw bedrijf laten ervaren net alsof ze er zelf zijn? Voeg dan een virtuele tour (virtuele rondleiding) toe aan uw Google Bedrijfspagina. Met een virtuele rondleiding kunt u toekomstige klanten een kijkje in uw bedrijf laten nemen. Wat Google Streetview buiten met de auto maakt, maken wij binnen in uw bedrijf op maat. Wij van Online in Beeld zijn Google Certified Photographer en beschikken over alle kennis om dit kundig en goed voor u te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken.

Kijk ook eens op virtual reality vr, virtuele rondleiding maken en 360-graden fotografie wanneer u geïnteresseerd bent in een virtuele tour voor Google Mijn Bedrijf.


Google Posts voor extra zichtbaarheid

Op uw Google Bedrijfspagina is het mogelijk om zogenaamde Google Posts aan te maken, dit zijn korte berichten die bij uw bedrijfspagina verschijnen en iemand te zien krijgt, wanneer ze op uw bedrijf zoeken. Google Posts hebben een einddatum en staan relatief kort bij de vermelding. Gebruik de Google Posts om beurzen of events aan te kondigen. Meer weten hoe u een Google Posts doeltreffend in kunt zetten? Neem dan contact met ons op.


Claim uw Google Bedrijfspagina

De eerste stap om uw bedrijfsgegevens op Google up to date te hebben, is door uw bedrijfspagina te claimen bij Google Mijn Bedrijf. Met het claimen wordt u als eindgebruiker vastgelegd. Vanaf dat moment kan niemand anders dat meer doen. Wanneer u uw bedrijfspagina claimt, wordt dit gevalideerd om misbruik te voorkomen. Het valideren gaat door middel van een sms code of een postkaart. Let erop dat u het claimen doet met uw bijbehorende Google Account, bij twijfel in en uitloggen om hier zeker van te zijn.


Wachtwoord kwijt van uw Google Bedrijfspagina?

Soms wil het wel eens voorkomen dat u uw wachtwoord kwijt bent en niet meer kunt inloggen. Of dat iemand anders binnen uw bedrijf de Google Bedrijfspagina geclaimd heeft en niet meer werkzaam is. Beide gevallen zijn te herstellen, wel kan dit wat lastiger zijn als u niet bekend bent op dit vlak. Wij, van Online in Beeld, helpen u hier graag mee. Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u graag eerst meer informatie over deze unieke mogelijkheid? Dat kan door contact op te nemen via het telefoonnummer 038 711 03 27 of het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Virtuele rondleiding maken

Heeft u er wel eens over nagedacht om een virtuele rondleiding te maken van uw bedrijf? Het is dé manier om op een betrouwbaar wijze uw bedrijf te tonen aan uw klanten. Door een interactieve rondleiding te maken, presenteert u uw bedrijf niet alleen op Google Zoeken, Google Maps, Google+, maar ook op uw eigen website en social media. Een virtuele rondleiding speelt in op de nieuwsgierigheid van uw klanten, want met een interactieve rondleiding kunnen uw klanten uw bedrijf ervaren alsof ze er echt zijn binnengestapt. En wij kunnen u daarbij helpen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een virtuele rondleiding maken.

Voorbeelden virtuele tours

Virtuele tour De Logtenberg - Boerhaar

Zalencentrum
De Logtenberg

Virtuele tour Ardoer Camping de Noetselerberg

Campings
Ardoer Camping de Noetselerberg

Virtuele tour Basisschool het Festival

Scholen
IKC Het Festival

Virtuele tour SNS Historisch Centrum

Financiële dienstverlening
SNS Historisch Centrum

Virtuele tour Landstede Theater van de Sport

Sport
Landstede Theater van de sport

Virtuele tour Strandhotel Buren aan Zee

Overnachten
Strandhotel Buren aan Zee

Virtuele tour 't Strandhuys

Horeca
't Strandhuys

Virtuele tour La Cour Neuve

Overnachten
La Cour Neuve

Virtuele tour Ducati Club Races TT Circuit

Evenement
Ducati Club Races TT Circuit

Virtuele tour Buitencentrum Weerribben

Toerisme
Buitencentrum Weerribben

Virtuele tour Vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark
Klein Vaarwater

Virtuele tour Sail Kampen

Evenement
Sail Kampen

De voordelen van een interactieve rondleiding maken

Met behulp van de modernste apparatuur brengen we uw bedrijf tot leven. Wij ontwikkelen een virtuele rondleiding van hoge kwaliteit voor zowel desktop als mobiele platformen. Het grootste voordeel van een interactieve rondleiding is de vrijheid die de bezoeker heeft. Bezoekers bepalen namelijk zelf hun route en bepalen ook zelf waar ze naar willen kijken. Dat is de kracht ten opzichte van film: de bezoeker is ‘in control’ en wandelt zelf door het bedrijf. Wilt u dat wij een virtuele rondleiding maken van uw bedrijf? Dan profiteert u ook nog eens van persoonlijk advies.


Uniek met een interactieve rondleiding

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder bedrijf een website en het is dan ook niet langer genoeg om enkel een mooie website te hebben. Om vandaag de dag online het verschil te kunnen maken, moet u iets unieks kunnen bieden aan uw (potentiële) klanten. Maar hoe kunt u uw bedrijf een stukje extra innoveren? Dat kan door een virtuele rondleiding te laten maken van uw bedrijf. Het is momenteel absoluut een USP om als bedrijf een interactieve rondleiding te maken.


Een voorbeeld van virtuele rondleiding maken

Als eigenaar van een restaurant geeft u mogelijke gasten al een voorproefje op de sfeer, nog voordat ze er daadwerkelijk zijn. Met een interactieve rondleiding verleiden we hen om bij u te komen. We geven hen een kijkje in de keuken. Met een virtuele rondleiding wandelen uw (potentiële) gasten met één muisklik door uw sfeervolle restaurant.

Binnenkijken bij Pistache te Zwolle


Virtuele rondleiding laten maken?

Wij geloven dat een interactieve rondleiding een waardevolle speler is binnen elk bedrijf. Dus ook in die van u! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over een virtuele rondleiding maken? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 - 7110327 of 06 - 407 466 38 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ontdek de vele voordelen én vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een virtuele rondleiding maken!

Kijk ook eens op virtuele tour, virtual reality vr en 360-graden fotografie wanneer u geïnteresseerd bent om een virtuele rondleiding te laten maken.


Hoe maak ik een virtuele tour?

Maak een virtuele tour m.b.v. de ervaren (bedrijfs)fotograaf van Online in Beeld. Allereerst bespreken we uw wensen. Vervolgens brengen we uw locatie tot in de kleinste details in beeld. Dat doen we d.m.v. het maken van foto’s vanuit diverse invalshoeken. De foto’s worden via speciale software omgezet naar een virtuele tour. Ook leveren wij de support om deze op uw eigen website en social media te plaatsen.

Vrijblijvend
offerte aanvragen


Hoe maak ik een virtuele tour van de hoogste kwaliteit?

Erwin de Wolff bezig met het maken van een virtuele tour voor Boer StaphorstVan uw bedrijf een virtuele tour maken, vergt vakmanschap van een fotograaf. De afgelopen jaren hebben wij een brok aan ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van het maken van virtuele tours en dat ziet u terug. Bovendien zijn kwaliteit en oog hebben voor detail belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Alleen het beste is goed genoeg. De foto’s die wij maken worden gemaakt met de duurzaamste fotografische materialen, zodat wij virtuele tours van de hoogste kwaliteit kunnen maken.


Hoe maak ik een virtuele tour anno nu?

Het gebruik van innovatieve technologie biedt bedrijven diverse kansen. De afgelopen jaren is het belang van online marketing sterk toegenomen en investeren steeds meer bedrijven in het maken van een virtuele tour. Ook steeds meer consumenten en online bezoekers verwachten dat ondernemers hun bedrijf weergeven d.m.v. een virtuele tour (360 graden fotografie). Door ook uw bedrijf op deze manier te presenteren speelt u in op de veranderende behoeften van uw (potentiële) klanten, waarbij het creëren van een goede online ervaring voorop staat. Om uw doelgroep (nog) beter te bereiken, is het verstandig een virtuele tour te maken door een bedrijf die hierin is gespecialiseerd. Voor het maken van een virtuele tour anno nu bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden de technische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat wij over de nieuwste kennis en materialen beschikken.


Virtuele tour in virtual reality

Google CardboardVirtual reality is steeds meer in opmars, overal wordt deze techniek steeds meer toegepast. Ook is virtual reality betaalbaarder geworden en daarmee voor iedereen bereikbaar. Waar een Oculus Rift nog vrij kostbaar is, kost een Google Cardboard maar een paar euro en kunt u daarmee al in de virtuele wereld stappen. De gemaakte virtuele tours van Online in Beeld zijn hierop voorbereid en geschikt voor Virtual Reality.


Direct een virtuele tour maken?

Wilt u uw (potentiële) klanten een online rondleiding geven? Maak een virtuele tour! In de bovenstaande tekstgedeeltes hebben we uitgelegd hoe we een virtuele tour maken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. U kunt ons op werkdagen bereiken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 038 - 711 03 27 of 06 - 407 466 38. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het maken van een virtuele tour. Direct een offerte aanvragen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor het maken van een virtuele tour.


360-graden fotografie

360-graden fotografie, daarmee maakt u een onuitwisbare indruk! Met een 360-graden foto geeft u uw bezoekers een snel en realistisch beeld van uw bedrijf. Zij kunnen op een interactieve manier rondkijken, zonder dat zij daarvoor de deur uit hoeven. Dat is wel zo makkelijk. En naast het gemak van 360-graden fotografie, ziet het er ook nog eens perfect uit. Wij volgen de technische ontwikkelingen op de voet, zodat u over de beste Google bedrijfsfoto’s beschikt. Wie wil dat nou niet?

Voorbeelden virtuele tours

Virtuele tour De Logtenberg - Boerhaar

Zalencentrum
De Logtenberg

Virtuele tour Ardoer Camping de Noetselerberg

Campings
Ardoer Camping de Noetselerberg

Virtuele tour Basisschool het Festival

Scholen
IKC Het Festival

Virtuele tour SNS Historisch Centrum

Financiële dienstverlening
SNS Historisch Centrum

Virtuele tour Landstede Theater van de Sport

Sport
Landstede Theater van de sport

Virtuele tour Strandhotel Buren aan Zee

Overnachten
Strandhotel Buren aan Zee

Virtuele tour 't Strandhuys

Horeca
't Strandhuys

Virtuele tour La Cour Neuve

Overnachten
La Cour Neuve

Virtuele tour Ducati Club Races TT Circuit

Evenement
Ducati Club Races TT Circuit

Virtuele tour Buitencentrum Weerribben

Toerisme
Buitencentrum Weerribben

Virtuele tour Vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark
Klein Vaarwater

Virtuele tour Sail Kampen

Evenement
Sail Kampen

Wat is een 360-graden foto?

U bent trots op uw bedrijf en wilt uw prachtige locatie met de rest van de wereld delen. Dan biedt 360-graden fotografie uitkomsten! Bij veel foto’s moet u dan een specifieke keuze maken voor de compositie. Welke deel van de ruimte zet u op de foto? Soms zou u van uw locatie echt alles willen laten zien. Wilt u uw locatie tot in de kleinste details weergeven? Met een normale foto is dit niet mogelijk, maar u kunt wel meerdere foto’s combineren tot één grote 360-graden foto. Een 360-graden foto is een panoramafoto. Dat betekent dat u linksom en rechtsom de volledige omgeving kunt bekijken en in sommige gevallen zelfs naar beneden en boven. Met 360-graden foto’s bent u verzekerd van een goede digitale en onuitwisbare indruk.

Een voorbeeld van 360-graden fotografie
Als eigenaar van een restaurant geeft u mogelijke gasten al een voorproefje op de sfeer, nog voordat ze er daadwerkelijk zijn. Met 360-graden foto’s verleiden we hen om bij u te komen. En tegenwoordig wil iedereen een kijkje in de keuken, dus waarom niet alvast digitaal?

Binnenkijken bij Brasserie De Hofvlietvilla te Zwolle

De voordelen van 360-graden fotografie

360-graden fotografie biedt vele voordelen, waaronder:

 • U vergroot met 360-graden fotografie de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw website
 • Vermeldingen met foto's en een virtuele rondleiding hebben twee keer meer kans om de interesse te wekken.
 • U versterkt met 360-graden fotografie het vertrouwen van uw klanten.
 • Een 360-graden foto wordt niet alleen weergegeven op Google Zoeken, Google Maps en Google+ Lokaal, maar u kunt ze ook eenvoudig gebruiken op uw eigen website en uw eigen sociale media.

Reden genoeg om te kiezen voor 360-graden foto’s!

Hoe werkt 360-graden fotografie?

De ontwikkelingen op technisch vlak volgen elkaar in rap tempo op. Zo ook binnen de fotografie. Met de komst van Google Street View Trusted is de 360-graden fotografie een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de online marketing van bedrijven. Zij willen immers een zo goed mogelijke indruk maken op potentiële klanten. In Nederland zijn er echter maar een handvol professionals die zich met 360-graden fotografie bezighouden. Denk aan de fotografen van Online in Beeld. Hoe deze techniek in zijn werk gaat, leest u hieronder.

De apparatuur

Zoals bij vrijwel iedere activiteit, heeft u ook voor 360-graden fotografie materialen nodig. Deze zijn - helaas - niet goedkoop in aanschaf. Kwaliteit komt namelijk met een prijs. Hoe hoger de gewenste kwaliteit, hoe groter de investering vaak is. Voor een 360-graden foto heeft u de volgende zaken nodig:

 • Camera + objectief
 • Panorama-kop
 • Rotator
 • Statief
 • Leveler
 • (Nadir-adapter)

Stap 1: de juiste standplaats bepalen

Het klinkt makkelijker dan het is: de juiste standplaats voor uw panorama vinden. Bij 360-graden fotografie moet u immers rekening houden met de gehele cirkel om u heen. Waar een “normale” fotograaf tussen twee objecten door kan fotograferen, is dit bij onze 360-graden foto geen optie. Zo kan een pilaar ervoor zorgen dat wij onze standplaats moeten aanpassen. Daarom kijken wij altijd eerst goed om ons heen.

Stap 2: de foto’s maken

In de vorige stap hebben wij de meest ideale positie voor onze 360-graden fotografie bepaald. Nu is het onze taak om de omgeving zo natuurgetrouw mogelijk in een panorama vast te leggen. Dit doen wij door in de rondte een aantal foto’s te schieten. Deze sluiten niet netjes op elkaar aan. Sterker nog: ze vertonen een overlap van ongeveer 25 à 30 procent. Deze informatie heeft onze software nodig om de afbeeldingen aan elkaar te hechten. Dan zijn we er nog niet. Om van 360-graden fotografie te mogen spreken, moeten er ook foto’s van onder en van boven worden gemaakt. Zo laat de Zenit-foto het plafond of de lucht zien. De Nadir is daarentegen naar beneden gericht. Een lastige stap, want hierin staat onze statief veelal in de weg. Bij 360-graden fotografie wordt daarom vaak gebruik gemaakt van een zogenoemde nadir-adapter. Dit maakt het fotograferen van de ondergrond een stuk makkelijker.

Stap 3: de foto’s bewerken

De gemaakte foto's worden door ons, in overleg, bewerkt. Zijn er storende elementen? Een barst in de muur of een vlek op de vloer? Of zijn er dingen die niet in beeld mogen komen? Indien gewenst kunnen wij de 360° foto's zo bewerken dat hier niets meer van te zien is.

Stap 4: virtuele rondleiding maken

Het doel van 360-graden fotografie is dat er uiteindelijk een interactieve rondleiding van wordt gemaakt. Dit doen wij door de gemaakte afbeeldingen in speciale software in te laden waarbij wij deze aan elkaar koppelen.

Topkwaliteit Google bedrijfsfoto’s

Onze Google bedrijfsfoto’s zijn van topkwaliteit. En dat is niet zo gek, want wij gaan enkel voor het hoogst haalbare resultaat. Onze Google fotograaf verstaat zijn vak en hij maakt gebruik van de modernste apparatuur. Hierdoor kunnen wij 360-graden fotografie van zeer hoge kwaliteit garanderen. En wist u dat onze dienstverlening verder gaat dan het maken van scherpe en goed belichte Google bedrijfsfoto’s? Wij vinden het vooral belangrijk dat een 360-graden foto het juiste verhaal vertelt. Alleen zo krijgen bezoekers van de virtuele tour het beste beeld van uw bedrijf. Steeds meer bedrijven weten ons dan ook te vinden voor Google bedrijfsfoto’s, hoogtefotografie, 360-graden fotografie en meer.

Google bedrijfsfoto’s / 360-graden fotografie nodig?

Van Google bedrijfsfoto’s tot virtuele tour, de mogelijkheden voor een audiovisuele beleving zijn eindeloos. Bekijk op onze website de verschillende opties of neem voor meer informatie over bijvoorbeeld 360-graden fotografie direct contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 - 711 03 27, een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier in te vullen. Wij verzorgen 360-graden fotografie / Google bedrijfsfoto’s op maat, zodat uw bedrijf gaat leven bij de bezoekers van de virtuele tour. Kijk ook eens op virtuele tour, Google Street View Trusted, Google fotograaf, Google mijn bedrijf, hoogtefotografie, virtual reality vr en virtuele rondleiding maken wanneer u geïnteresseerd bent in 360-graden fotografie.

Optimale beleving met 360-graden foto’s

Het realiseren van een goede klantbeleving wordt steeds belangrijker. Benieuwd hoe u dit realiseert? Voor een optimale beleving combineert u onze 360-graden fotografie met een virtuele tour. Ook het toevoegen van teksten en achtergrondmuziek behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier personaliseren wij uw virtuele tour. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Afgestemd op uw wensen en situatie maken wij met behulp van 360-graden foto’s een virtuele tour van uw bedrijf.Potentiële klanten online uw bedrijf laten beleven voordat ze bij u langs zijn geweest, dat is wat ik doe. Ik ben Erwin de Wolff, specialist in 360°-fotografie (Virtuele tours en Google Street View Trusted) en officieel door Google gecertificeerd. Wanneer mensen online zoeken naar een bedrijf, restaurant, winkel of hotel krijgen ze direct een beeld waar ze terechtkomen. Met een virtuele tour presenteert u op een mooie interactieve wijze uw bedrijf voordat ze er daadwerkelijk geweest zijn.

Samen met u de beleving creëren, dat is wat ik doe.

Neem contact op

Recente virtuele tours

Lees wat anderen zeggen over ons

Uitgelichte virtuele tour projecten

Abn Amro

Abn Amro

Restaurant De Bagatelle Mariënheem

Restaurants

Camping de Wildhoeve Emst

Campings

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Vakantieparken

Fit20

Sport

IKC Het Festival

Scholen

Virtuele tours hotels

Hotels

Virtuele tours Museums

Museums

Virtuele tours autobedrijven

Autobedrijven

Virtuele tours Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Virtuele tours motorzaken

Motorzaken

Virtuele tours Toerisme

Toerisme

Virtuele tours evenementen

Evenementen

Virtuele tours overnachten

Overnachten

Virtuele tours retail

Retail

Virtuele tours zaalverhuur

Zaalverhuur

Virtuele tours showroom

Showroom

Virtuele tours diversen

Diversen

Virtuele tours theaters

Theaters

Virtuele tours Zorg en Welzijn

Zorg en Welzijn

.

Vertrouwd door

Waarom kiezen klanten voor onze virtuele tours?

Specialisten

Wij doen waar we goed in zijn en wat we leuk vinden, en dat zie je.

Wij denken mee

Welk verhaal wilt u vertellen? Wij zorgen ervoor dat deze in beeld wordt gebracht.

Kwaliteit

Uw visitekaartje is het onze. Wij zijn pas tevreden als u het ook bent.

Support

Wij leveren de support voor het plaatsen van uw virtuele tour op uw website en social media.

Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 18 beoordelingen