Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour ABN AMRO Bank


Logo Abn Amro

Online in Beeld heeft in opdracht van ABN AMRO Bank de vestigingen in Nederland in beeld gebracht door middel van een virtuele tour van de bankkantoren. ABN AMRO Bank richt zich op de online markt. Steeds meer producten en diensten kunnen in de online omgeving afgesloten worden bij ABN AMRO Bank. Met behulp van Online in Beeld is er een koppeling gemaakt tussen de virtuele en fysieke beleving.

Hoge kwaliteit virtuele tour van het bankkantoor

Kwaliteit leveren is in alle opdrachten de eerste prioriteit. Deze belofte maken we waar door te luisteren naar onze klanten en de diensten aan te passen naar de wensen van de opdrachtgever. Hierbij geven we gevraagd en ongevraagd advies om tot het beste resultaat te komen. Op het moment van fotograferen op locatie nemen we ruim de tijd. Komt er onverwacht een klant of leverancier dan zorgen we dat we op het juiste moment kunnen fotograferen zodat daadwerkelijk in beeld gebracht wordt wat is afgesproken. Online in Beeld gaat voor het perfecte plaatje, voor de perfecte online bedrijfspresentatie. Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardige virtuele tour van uw bankkantoor.

Korte doorlooptijd

In goed overleg met ABN AMRO Bank hebben we in een korte tijd dit project kunnen plannen en alle vestigingen kunnen fotograferen waarbij kwaliteit het uitgangspunt is. Het resultaat van de virtuele tour van het bankkantoor? Klik op een vestiging naar keuze in de onderstaande kaart en beleef het zelf!Interesse in virtuele tour van uw bankkantoor?

Wilt u ook online uw bankkantoor presenteren? Dat kan eenvoudig met onze virtuele tour. Hiermee geeft u uw klanten een rondleiding door uw bankkantoor door middel van panoramafoto’s van hoge kwaliteit. De tour geeft uw klanten de mogelijkheid uw locatie alvast digitaal te bezoeken. Heeft u vragen? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dat kan door te bellen naar 038 711 03 27, een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een virtuele tour voor uw bankkantoor.