Neem contact op 06 - 407 466 38

Bedrijfspresentatie door middel van een virtuele tour

De Wolff Optiek

Virtuele tour De Wolff Optiek Assen

De Wolff Optiek in Assen is een modieuze brillenwinkel, gevestigd in het centrum van Assen. De virtuele tour laat de toekomstige klant kennismaken met de winkel en geeft ook meteen een indruk van het uitgebreide assortiment.

Synlogic, The Dutch Way of ICT

Virtuele tour Synlogic Zwolle

Synlogic is een ICT bedrijf gevestigd in Zwolle. Zij geeft klanten via de virtuele tour een indruk van haar werkomgeving, gekenmerkt door het nieuwe werken. De virtuele tour ging live op de dag dat Synlogic naar haar nieuwe pand verhuisde. Klanten die niet bij de opening aanwezig konden zijn, konden die dag zo toch alvast een kijkje nemen.

IKC Het Festival

Virtuele tour Het Festival Zwolle

IKC het Festival te Zwolle is een integraal kind centrum. Kinderen, van klein tot groot (12 jaar), kunnen hier terecht. Binnen Het Festival zijn een VSO, BSO, crèche en basisschool geïntegreerd. In de virtuele tour van het IKC zijn deze verschillende facetten in beeld gebracht. Zo kunnen ouders vooraf al zien waar hun kind terecht komt. In de tour is een navigatiemenu verwerkt.

Bij verschillende foto’s zijn er info-buttons opgenomen om de tour voor de bezoeker nog leuker én informatiever te maken.Voorbeelden virtuele tours bedrijfspresentaties

SNS Historisch Centrum

SNS Historisch Centrum

Ronald McDonald Isala Kliniek Zwolle

Ronald McDonald huis
Isala Kliniek Zwolle

Stadion FC Groningen

Bouma Sport en Groen
Stadion FC Groningen

De Logtenberg - Boerhaar

De Logtenberg
Boerhaar

Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen