Neem contact op 06 - 407 466 38

Evenementen in beeld gebracht met een virtuele tour

Sail Kampen

Virtuele tour Sail Kampen

Sail Kampen is een tweejaarlijks evenement waar iedere keer circa 200.000 watersportliefhebbers op af komen. Het evenement vindt plaats aan de kade van Kampen over een vrij grote oppervlakte.

Om toch een mooie indruk te geven van dit unieke scheepvaartevenement hebben wij in opdracht van de organisatie op diverse plekken 360 graden hoogtefoto’s gemaakt. Zo kunnen de bezoekers alsnog of vooraf een indruk krijgen van de aangemeerde twee- en driemasters en de gezelligheid in Kampen.

Ducati Club Races

Virtuele tour Ducati Club Races TT Circuit Assen

De Ducati Club Races zijn een jaarlijks terugkerend evenement op het TT circuit in Assen. In opdracht van de Ducati Club Nederland heeft Online in Beeld een sfeerimpressie gemaakt. De virtuele tour neemt de bezoeker mee voor én achter de schermen van dit grootse racespektakel. Zo kan men een kijkje nemen bij Time-Keeping, Race-Control en de medische faciliteiten.

Om de beleving nog realistischer te maken, hebben we tijdens de races ook geluidsfragmenten opgenomen. Deze zijn weer gemonteerd in delen van de tour, waardoor het gevoel ontstaat dat je er daadwerkelijk bij bent. Omdat dit een omvangrijke tour is, hebben we ook een navigatiemenu toegevoegd.

Trends Expo

Virtuele tour Trends Expo IJsselhallen Zwolle

Trends Expo is een jaarlijks evenement in de IJsselhallen in Zwolle. Op dit tweedaags evenement is er ruim 6000m² expo-vloer aanwezig welke in het teken staan van trends die er toe doen. Voor ondernemers is het een mooie manier om jezelf te presenteren en je relaties te onderhouden.

In opdracht van Trends Expo hebben wij met een hoogtefoto de beursvloer in beeld gebracht. Door met hoogtefotografie te werken creëer je een mooi overzicht en zie je in één blik hoe mooi en groots het event is opgezet.Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen