Neem contact op 06 - 407 466 38

Overnachten, presenteer het met een virtuele tour

Strandhotel Buren aan zee

Virtuele tour Strandhotel Buren aan Zee

Strandhotel Buren aan zee is een prachtig hotel op Ameland gelegen in de duinen. Door de unieke ligging is het een fantastische plek om te overnachten tijdens uw verblijf op Ameland. Naast schitterende hotel kamers biedt het hotel ook een wellness en een schoonheids salon. Met de virtuele tour worden al deze aspecten in beeld gebracht.

Gasten die het hotel online verkennen krijgen een mooie indruk van het hotel. De virtuele tour creëert voor toekomstige gasten een mooi overzicht van de verschillende hotelkamers. In de virtuele tour is een navigatiemenu geïntegreerd zodat de gast snel de gevraagde ruimte kan zien. Door de unieke ligging van het hotel hebben wij hoogtefotografie toegepast om dit in beeld te brengen.

Logeren in Hattem

Virtuele tour Logeren in Hattem

Logeren in Hattem is een luxe appartement gelegen in het centrum van de hanzestad Hattem. Door deze ligging is het een ideale plaats om vanuit hier de omgeving te verkennen. De Veluwe, Zwolle, zijn vanuit hier allemaal heel dichtbij.

Door middel van de virtuele tour worden de faciliteiten die het appartement heeft in beeld gebracht. Toekomstige gasten kunnen op de site direct zien wat ze kunnen verwachten.

La Cour Neuve sur Allier

Virtuele tour La Cour Neuve Frankrijk

La Cour Neuve is een luxe landhuis gelegen in de Auvergne in Frankrijk. Een prachtige plek voor een overnachting of een vakantie. La Cour Neuve biedt daarvoor verschillende faciliteiten, namelijk hotelkamers, gites, een (mini)-camping of een blokhut. Door middel van de virtuele tour worden al deze mogelijkheden in beeld gebracht.

Toekomstige gasten krijgen zo al direct op de site een indruk van de mogelijkheden. Dat maakt de keuze voor de gast eenvoudiger: hij weet wat hij kan verwachten. Bij de virtuele tour is een navigatiemenu geïntegreerd. Ook zijn er info-buttons van verschillende faciliteiten toegevoegd en wordt de bezoeker op de homepage van de tour verwelkomt door vrolijk kwetterende vogels.

Aqualicious Yachtcharter

Aqualicious Yachtcharter Zwartsluis

Aqualicious Yachtcharter in Zwartsluis verhuurt luxe jachten. Door middel van een virtuele tour kunnen toekomstige huurders via hun pc, tablet of smartphone een kijkje nemen aan boord van de schepen. Zo weten ze vooraf precies wat ze mogen verwachten aan boord van hun schip. In de tour is onder andere een link opgenomen naar de website.Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen