Neem contact op 06 - 407 466 38

Zaal verhuur in beeld gebracht met een virtuele tour

Nieuwe Buitensociëteit

Zaal verhuur Nieuwe Buitensociëteit Theaterzaal Zwolle

Regardz De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle is een multifunctionele vergaderlocatie met zalen geschikt voor acht tot achthonderd personen. Al jaren verwelkomt de Buitensociëteit gasten voor vergaderingen, trainingen, cursussen, congressen, feestavonden en beurzen.

Zaal opstellingen Nieuwe Buitensociëteit Zaal 2 Zwolle

Wij hebben hier diverse zalen in verschillende opstellingen gefotografeerd, waarmee een goede indruk gegeven wordt van de verschillende mogelijkheden. In het navigatiemenu van de virtuele tour is ook een call-to-action opgenomen.

Landstede Sportcentrum

Virtuele tour Landstede Sportcentrum Zwolle

Het Landstede Sportcentrum in Zwolle wordt ook wel het Theater van de Sport genoemd. Naast het ruimte bieden aan sport, is het Sportcentrum ook uitermate geschikt voor zakelijke evenementen.

Het Centre Court is in drie verschillende opstellingen gefotografeerd, om een goede indruk te geven van de verschillende mogelijkheden.

Stadsbrasserie en restaurant De Harmonie

Virteule tour opstellingen de Harmonie Zwolle

De harmonie in Zwolle is een horecabedrijf met een lange geschiedenis. Op de begane grond, waar de gast een prachtig uitzicht heeft over het centrum van Zwolle, bevindt zich de brasserie met groot terras, serre en restaurant.

Wij maakten een virtuele tour op de eerste verdieping, waar de evenementenzaal zich bevindt. Deze hebben we gefotografeerd in een bruiloft-setting en in een zakelijke setting.Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen