Neem contact op 06 - 407 466 38

360 Graden productfotografie

Als u een webshop heeft, wilt u natuurlijk dat uw klanten een zo goed mogelijke indruk krijgen van de producten die ze bij u kunnen kopen. Het product vasthouden gaat niet lukken, maar u kunt het wel goed laten bekijken. Van alle kanten, alsof iemand het zelf in zijn hand ronddraait. Zo kunnen uw kopers zich een goed beeld vormen van wat zij bij u gaan bestellen.

Onze 360 graden productfotografie is hiervoor een ideale oplossing. De foto’s worden opgebouwd uit 72 beelden, waardoor ook de details goed zichtbaar zijn. Er kan zelfs worden ingezoomd.

Heeft u een galerie? Ook dan is deze vorm van fotografie voor u erg aantrekkelijk. U kunt namelijk uw bezoekers vooraf al een indruk geven van de beeldende kunst die u aanbiedt.

Hoe werken wij?

Afhankelijk van het aantal en soort producten fotograferen wij in onze eigen studio of bij u op locatie. Alle foto’s bestaan uit 72 beelden per omwenteling. Als u nog meer details in beeld wilt brengen zijn meer beelden per omwenteling ook mogelijk.

De producten mogen een maximale omvang hebben van 60 cm en mogen niet hoger zijn dan 100 cm. Alle producten worden door ons zorgvuldig uitgelicht, zodat ze zonder schaduwen gefotografeerd kunnen worden. Daarbij letten wij op de details, dat spreekt bij ons voor zich.

De foto’s zijn geschikt voor weergave op de PC, tablets en smartphones.

Prijzen

Omdat productfotografie zo specifiek is, werken wij niet met standaardprijzen. De prijs is namelijk afhankelijk van het aantal producten, het soort product en de locatie waar de foto's gemaakt moeten worden. Graag maken wij voor u een passende offerte. Neem daarvoor contact met ons op via nummer 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site.

Ook geschikt voor

  • Bloemenzaken (boeketten en vazen)
  • woonaccessoire winkels
  • kunstuitleenwinkels
  • musea
  • schoenen en tassen winkels


Kijk ook eens op virtuele tour, virtual reality vr en virtuele rondleiding maken wanneer u geïnteresseerd bent in 360-graden fotografie.

Kinder Schoen360 graden product foto Kinder Schoen Boedha beeld360 graden product foto boedha beeld Huisjes Amsterdam360 graden product foto huisjes Amsterdam

Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen