Neem contact op 06 - 407 466 38

De mogelijkheden met een virtuele tour

Geschikt voor grote en kleine ruimtes

Met een virtuele tour kunnen alle ruimtes in uw bedrijf perfect in beeld worden gebracht. Daarbij maakt de grootte niet uit. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een vergaderzaal van 30m2 of een feesttent van 300m2, wij zorgen dat ze goed op beeld komen te staan.

Op hoogte

Als u bijvoorbeeld een camping heeft of een tuinwinkel, is uw buitenterrein net zo belangrijk als uw winkel of kantine. Ook hiervan kunnen wij een mooie 360-graden foto maken, waarop alle faciliteiten goed in beeld komen. Ook in uw winkel kunnen we als het ware boven de schappen uit een foto maken, mits er voldoende hoogte is. Met onze apparatuur kunnen wij fotograferen tot een hoogte van 15 meter zonder gebruik te maken van drones. Hierdoor zijn er geen vergunningen of licenties nodig.

Audio en video

Een virtuele tour biedt u tal van extra mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld het geluid van spelende kinderen toevoegen aan de beelden van de speeltuin bij uw camping. Of gezellige achtergrondmuziek bij de foto van een sfeervol ingerichte feestzaal die klaar staat om de gasten te ontvangen. Een videofilmpje dat de regionale omroep maakte over de opening van uw bedrijf, koppelen aan de 360-graden foto van uw winkel: wij regelen het voor u. Zo biedt u nog meer beleving op uw site, waardoor het virtuele bezoek nog sneller wordt omgezet in een echt bezoek.

Menu en plattegrond

Uw bedrijf beschikt over diverse faciliteiten, verspreid over het terrein of binnen uw bedrijfsgebouw? Dan kunnen wij een interactieve menu en plattegrond toevoegen. De bezoeker kan zo direct een keuze maken voor de locaties die hij wil bekijken en snel en eenvoudig door uw virtuele tour navigeren.

Meertalig

Zijn uw bezoekers op uw website internationaal? Dan kunnen we de plattegrond en het navigatie menu in de virtuele tour ook meertalig uitvoeren.

Beeldbewerking

Als het nodig is, kunnen we op de foto’s ook hier en daar een vlekje wegwerken. Die lelijke vlek op de vloer, een barst in de muur: dat soort storende elementen kunnen we zo uit de foto’s halen, zonder dat het iemand opvalt. Zo is uw eerste indruk ook meteen een goede indruk.


Virtuele tour Logeren in Hattem


Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen