Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

De mogelijkheden met een virtuele tour

De mogelijkheden met een virtuele tour zijn onbeperkt. Wilt u hoogtefoto's in de virtuele tour om uw gebouw of terrein te laten zien? Wat is uw doelmarkt en moet daarbij de virtuele tour meertalig worden uitgevoerd? Wilt u pop-ups met tekst of video geïntegreerd? Dit zijn enkele vragen welke wij graag met u in een kennismakingsgesprek verkennen.

Geschikt voor grote en kleine ruimtes

Met een virtuele tour kunnen alle ruimtes in uw bedrijf perfect in beeld worden gebracht. Daarbij maakt de grootte niet uit. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een vergaderzaal van 30m2, een feesttent van 300m2 of een hele kleine ruimte, wij zorgen dat ze goed op beeld komen te staan.

Op hoogte

Als u bijvoorbeeld een camping heeft of een tuinwinkel, is uw buitenterrein net zo belangrijk als uw winkel of kantine. Ook hiervan kunnen wij een mooie 360-graden foto maken, waarop alle faciliteiten goed in beeld komen. Ook in uw winkel kunnen we als het ware boven de schappen uit een foto maken, mits er voldoende hoogte is. Met onze apparatuur kunnen wij fotograferen tot een hoogte van 15 meter zonder gebruik te maken van drones. Hierdoor zijn er geen vergunningen of licenties nodig.


Virtuele tour Vakantiepark Klein Vaarwater

Een mooi voorbeeld van hoe hoogtefotografie toegepast wordt is bijvoorbeeld de virtuele tour van Vakantiepark Klein Vaarwater. Hierbij hebben we het overzicht van het vakantiepark gecreëerd met meerdere hoogtefoto's. Hierdoor kunnen bezoekers gelijk zien hoe het park eruit ziet. Waar zijn de faciliteiten? Hoe zien de kampeervelden eruit? Waar zijn de sanitair gebouwen gelegen? Waar staan de verhuur accommodaties? Al deze vragen worden hiermee beantwoord, immers zegt een beeld meer dan 1000 woorden.


Virtuele tour voortgezet onderwijs Gymnasium te Apeldoorn

Zijn er meerdere gebouwen op het bedrijfsterrein? Dan is een hoogtefoto een mooie manier om de indeling hiervan te laten zien. Hetzelfde geldt ook voor scholen met meerdere gebouwen waar les gegeven wordt. Voor het Gymnasium te Apeldoorn laten we met één hoogtefoto de ligging hiervan zien.

Menu en plattegrond

Uw bedrijf beschikt over diverse faciliteiten, verspreid over het terrein of binnen uw bedrijfsgebouw? Dan kunnen wij een interactieve menu en plattegrond toevoegen. De bezoeker kan zo direct een keuze maken voor de locaties die hij wil bekijken en snel en eenvoudig door uw virtuele tour navigeren.

Virtuele tour Camping de NoetselerbergVoor de virtuele tour van Camping de Noetselerberg hebben wij een navigatie menu met plattegrond geïntegreerd. Online bezoekers, die zich oriënteren, kunnen online hun plek op de camping zien en uitkiezen. Via het menu kunnen ze snel de verschillende kampeervelden zien en op de plattegrond kunnen ze zien waar deze zich bevindt. De kampeervelden zijn gefotografeerd met hoogtefotografie, zo kunnen de bezoekers gelijk de grote van plekken zien, waar het sanitair zich bevindt en of er een speelveld voor de kinderen is. De voorpret begint thuis!

Meertalig

Virtuele tour Vakantiepark Het DrouwenerzandZijn uw bezoekers op uw website internationaal? Dan kunnen we de plattegrond en het navigatie menu in de virtuele tour ook meertalig uitvoeren. Voor Vakantiepark Het Drouwenerzand hebben wij de virtuele tour in 2 talen uitgevoerd, in het nederlands en in het duits. De talen zijn omschakelbaar en direct aanroepbaar; op de duitse website kan je direct de virtuele tour in het duits aanroepen.

Audio en video

Een virtuele tour biedt u tal van extra mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld het geluid van spelende kinderen toevoegen aan de beelden van de speeltuin bij uw camping. Of gezellige achtergrondmuziek bij de foto van een sfeervol ingerichte feestzaal die klaar staat om de gasten te ontvangen. Een videofilmpje dat de regionale omroep maakte over de opening van uw bedrijf, koppelen aan de 360-graden foto van uw winkel: wij regelen het voor u. Zo biedt u nog meer beleving op uw site, waardoor het virtuele bezoek nog sneller wordt omgezet in een echt bezoek.

Virtuele tour Internationaal Klompenmuseum in EeldeVoor de virtuele tour van het Internationaal Klompenmuseum in Eelde hebben wij video, tekst en audio geïntegreerd. Zo kan je in de videoruimte een video bekijken over het maken van klompen, is er in de expositie ruimte tekst geplaatst over de prachtige objecten die tentoon gesteld worden en hebben we een voice over geplaatst op diverse plekken in de virtuele tour. Zo maak je de virtuele tour nog completer, interactiever en informatiever.

Foto's en afbeeldingen

In een virtuele tour kunnen wij ook foto's en afbeeldingen toevoegen. Soms kan je niet alles gelijktijdig vastleggen en is het achteraf toevoegen van foto's een mooie manier om het te laten zien.

Zaal verhuur Theater de Spiegel ZwolleVoor Theater de Spiegel in Zwolle hebben we de verschillende zalen gefotografeerd. Om de bezoeker te laten zien hoe deze zalen eruit zien tijdens event hebben we foto's hiervan geïntegreerd. Zo laat je op een complete en interactieve manier zien wat je te bieden hebt.

Spel element in een virtuele tour

Naast integratie van video's, audio en tekst kan je aan een virtuele tour ook een spel element toevoegen. Door het toevoegen van een spelelement creëer je meer interactiviteit bij de bezoeker. Voorbeelden van spelelementen zijn: bezoekers letters laten zoeken, objecten zoeken en laten aanklikken of een aantal specifieke plekken in de virtuele tour bezoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Door het toevoegen van een spel element laat je bezoekers van de online rondleiding op een speelse en interactieve wijze alle ruimtes zien en ontdekken. Hebben ze de opdracht voltooid? Dan kan je ze, voor de call2action, uitlaten komen op een win-pagina.

Letters vinden in de virtuele tour

Virtuele tour Eligant Lyceum ZutphenVoor het Eligant Lyceum te Zutphen hebben wij het spelelement gecreëerd door tijdens het fotograferen letters op te hangen. De bezoeker zoekt alle letters en vormt daarmee een zin. Door alle letters te zoeken wordt de hele school virtueel bezocht.

Om het voor de bezoeker gemakkelijk te maken kunnen de letters in de virtuele tour ook aangeklikt worden. In de progress-bar ziet de bezoeker hoever hij is. Alle letters gevonden? Dan komt er een winpagina naar voren met verdere instructies. Benieuwt? Zoek zelf alle letters in deze virtuele tour!

Vragen beantwoorden in de online rondleiding

Virtuele tour Enschede Zone.collegeVoor het Zone College hebben wij een spel element in de virtuele tour verwerkt door middel van koffers. De koffers zijn in de foto's verstopt. Vind je de koffers en klik je deze aan, dan krijg je een vraag te zien. Het antwoord op de vraag is verwerkt in de filmpjes welke in de virtuele tour te zien zijn. Alle koffers gevonden? De bezoeker krijgt een unieke code waarmee je de kluis kan openen.

Door toevoeging van het spelelement wordt de virtuele tour intensiever gebruikt door de bezoeker. De bezoeker gaat video's bekijken om de antwoorden te vinden en alle ruimtes in de virtuele tour worden bezocht om de koffers te vinden. Een leuke manier om alles onder de aandacht te brengen.


Beeldbewerking

Als het nodig is, kunnen we op de foto’s ook hier en daar een vlekje wegwerken. Die lelijke vlek op de vloer, een barst in de muur: dat soort storende elementen kunnen we zo uit de foto’s halen, zonder dat het iemand opvalt. Vanzelfsprekend kijken wij, samen met u, kritisch voordat we beginnen met fotograferen, storende elementen halen we weg en zorgen dat alles netjes en representatief is. Zo is uw eerste indruk ook meteen een goede indruk.


Virtuele tour Vakantiepark Klein Vaarwater