Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour in Virtual Reality (VR)

Virtuele tour in Virtual Reality (VR); een nieuwe wereld waar je in je eigen kamer in kan stappen. Het idee achter virtual reality is makkelijk: dankzij een bril met ingebouwd scherm of een cardboard met je eigen telefoon als scherm krijg je de getoonde beelden direct op je netvlies. De buitenwereld sluit je buiten omdat de bril je ogen volledig omsluit. Het voelt alsof je in een andere realiteit bent beland. Door met je hoofd te bewegen kijk je 360 graden rond.

Virtuele tour in Virtual Reality (VR) voor iedereen bereikbaar met een Google Cardboard

Google Cardboard

Het aantal toepassingen lijkt eindeloos en is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Met je smartphone en een Google cardboard kun je al in de wereld stappen van Virtual Reality. De virtuele tours van Online in Beeld zijn uiteraard ook geschikt voor virtual reality (VR). Door een virtuele tour in Virtual Reality (VR) ervaren uw bezoekers uw bedrijf in hun eigen huiskamer.


Krijg een nog realistischere beleving in virtual reality met een VR-bril

VR-bril Oculus Met een VR-bril krijg je een nog realistischere VR beleving. Een VR-bril, van bijvoorbeeld Oculus, heeft ingebouwde beeldschermen en blijft door middel van de hoofdbanden op je hoofd zitten. Je telefoon heb je daardoor niet meer nodig en je handen heb je vrij. Besturing en navigatie gaat door middel van zogenaamde joysticks/ controllers in je handen. Doordat je je handen en hoofd vrij hebt stap je echt in een andere wereld.

De door ons gemaakte virtuele tours zijn geschikt om met een VR-bril te bekijken. Benieuwd? Bekijk dan één van onderstaande voorbeelden.


Demo Virtual Reality (VR) Camping Starnbosch

Camping Starnbosch in Virtual Reality (VR)

Camping Starnbosch ligt in het toeristische Vechtdal in Dalfsen, hier kan je een heerlijke vakantie beleven midden in de schitterende natuur. Om de voorpret van de gasten nog groter te maken hebben wij een prachtige virtuele tour gemaakt. Deze virtuele tour is voorzien van geluid, navigatie menu en plattegrond. Om de online beleving nog groter te maken hebben wij er ook een Virtual Reality (VR) versie van gemaakt. Deze kan je bekijken met een Google Cardboard en je ervaart het alsof je er echt bent. Benieuwd hoe het eruit ziet? Klik dan op de foto om Camping Starnbosch in virtual reality te ervaren.


Demo Virtual Reality SNS Historisch Centrum Kampen

SNS Historisch Centrum te Kampen in VR

Voor het SNS Historisch Centrum in Kampen hebben wij een virtuele tour in Virtual Reality (VR) gemaakt. Het historisch centrum is gevestigd in het voormalige monumentale bankgebouw met nog een authentiek spaarbank interieur; je waant je terug in de tijd! Met de virtual reality tour beleef je het echt! Loop door het gebouw heen en ervaar de sfeer van toen. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de foto om de virtuele tour zelf te beleven in virtual reality.


Virtual Reality Voerman Museum HattemVirtuele tour Voerman Museum Hattem

Voerman Museum te Hattem in Virtual Reality

Het voerman museum in Hattem kun je ook virtueel beleven, in opdracht hiervoor hebben wij met een virtuele tour het museum geheel in beeld gebracht. Om de navigatie voor de eindgebruiker te vergemakkelijken hebben wij een menu geïntegreerd waardoor je makkelijk naar de verschillende ruimtes kunt navigeren. Daarnaast hebben wij deze virtuele tour ook in Virtual Reality (VR) gemaakt. Open de virtuele tour en klik rechts onderin op het Cardboard icon en ervaar het alsof je er zelf bent, of open direct de VR tour voor Cardboard of de VR tour voor een VR-bril.


Demo Virtual Reality

Voorbeelden virtuele tour in virtual reality

Hiernaast staan enkele voorbeelden van virtual reality tours. Wij maken deze voor jouw bedrijf ook graag op maat.
Klik op de afbeelding om een virtuele tour in virtual reality te openen.