Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Hoogtefotografie

Al eens gedacht aan hoogtefotografie? Stel u zich voor dat u:

  • uw huis wilt verkopen en wilt laten zien hoeveel tuin en privacy uw huis te bieden heeft;
  • een camping heeft en u wilt uw toekomstige vakantiegangers laten zien dat u ruime staanplaatsen heeft;
  • eigenaar bent van een jachthaven, u trots bent op al uw faciliteiten en u dit ook wilt delen;
  • projectontwikkelaar bent en u potentiele kopers warm wilt maken voor de fraaie woonwijk die u aan het bouwen bent;
  • een hotel heeft dat op een fantastische plek is gelegen, met een bos of het strand in de achtertuin;
  • verantwoordelijk bent voor stadsmarketing en u de schoonheid van het centrum van uw stad vanuit een ander perspectief wilt laten zien.

In al deze en nog veel meer gevallen biedt hoogtefotografie uitkomst. Vanaf een hoogte van 15 meter maken wij prachtige overzichtsfoto’s en dynamische panoramafoto’s. Zo geeft u de bezoekers van uw site een duidelijk beeld van de ligging van uw bedrijf, de faciliteiten die u biedt, de ontwikkeling van de bouw of de omgeving.Hoe werken wij?

Hoogte Statief uitgeschovenHoogtefotografie op locatie

Wij gebruiken voor onze hoogtefotografie een uitschuifbaar statief. Omdat dit draagbaar is en we niet veel ruimte nodig hebben om dit te plaatsen, zijn vrijwel alle plekken voor ons bereikbaar. Bovendien hebben we voor deze vorm van hoogtefotografie geen vergunning nodig, daardoor kunnen we desnoods binnen 24 uur een foto bij u maken.

Vooraf nemen we met u door wat u in beeld wilt hebben. Vanuit onze ervaring met de ontwikkeling van websites kunnen wij u daarbij ook goed adviseren. U kunt kiezen voor statische foto's en panoramafoto’s of een combinatie van beide.

Onze vanaf prijs voor een combinatie van een statische en een panoramafoto bedraagt €175,- exclusief BTW en reiskosten. Wij maken echter altijd voor u een offerte op maat bij onze hoogtefotografie. Neem hiervoor contact met ons op via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site.


Hoogtefotografie voor nieuwbouwprojecten

Uitzicht 3e verdieping nieuwbouwproject Puur MakelaarsUitzicht 2e verdieping nieuwbouwproject Puur MakelaarsWij brengen het uitzicht van uw nieuwbouwproject met hoogtefotografie in beeld al voor de start van de nieuwbouw. Hoogtefotografie geeft toekomstige bewoners alvast een uitzicht vanuit het nieuw te bouwen project. Met hoogtefotografie geeft u een extra dimensie voor de presentatie van het nieuwbouw project.

In opdracht van Puur Makelaars hebben we voor een nieuwbouwproject in Haarlem door middel van hoogtefotografie het uitzicht gefotografeerd op de 2e en 3e verdieping. Op 9 en 12 meter hoogte is het toekomstig uitzicht gefotografeerd en verwerkt in een virtuele tour.

Virtuele tour Virtual Reality (VR) hoogtefotografie Puur Makelaars HaarlemVirtuele tour hoogtefotografie Puur Makelaars HaarlemDoor het uitzicht te bekijken in de virtuele tour kunnen geïnteresseerden gemakkelijk schakelen tussen het uitzicht op de 2e en 3e verdieping en zo het appartement kiezen wat bij hen past.

Online in Beeld zorgt behalve een virtuele tour ook voor het omzetten naar Virtual Reality. Bekijk deze met een Google Cardboard, HTC Vive of Oculus Rift en je ervaart het nét alsof je er zelf bent.


Hoogtefotografie voor projectontwikkelaars

Hoogte foto in VR MBB OntwikkelingHoogte foto MBB Ontwikkeling

In opdracht van MBB-ontwikkeling te Maarssen hebben wij voor het project Hart van Houten een hoogte foto op locatie gemaakt. MBB-ontwikkeling realiseert hier luxe appartementen tot 2 hoog. Om de toekomstige bewoners alvast een idee te geven van het uitzicht hebben wij het uitzicht op hoogte in 360graden gefotografeerd. Om de beleving nog echter te maken is de foto ook in VR (virtual reality) te ervaren. Iedereen met een telefoon en een cardboard kan dit doen.


Woningpresentatie, geschikt voor Funda

360 graden hoogte foto woning presentatie

Wilt u uw woning verkopen? En wilt u laten zien hoe schitterend de omgeving rondom uw woning is? Dan is een 360° hoogtefoto al dan niet gecombineerd met een virtuele tour door uw huis, dé manier om uw woning te presenteren. Vanzelfsprekend is het materiaal geschikt voor gebruik op de Funda-site en op uw eigen website of die van uw makelaar.


Voorbeeld hoogtefotografie

Panorama hoogte fotoPlatte hoogte fotoUit de gemaakte panorama (360°-graden) hoogtefoto kunnen wij ook een normale, statische hoogtefoto maken.


Voorbeeld hoogtefotografie evenement

Virtuele tour Sail KampenHet gebruik van meerdere 360 graden hoogte foto's is dé manier om een mooie sfeerimpressie van een evenement weer te geven. Voor Sail Kampen hebben wij een impressie van Sail op deze manier gerealiseerd. Klik op de afbeelding om de hoogte foto's te zien.


Drone gebruik bij hoogtefotografie

Het gebruik van drones is aardig aan regels gebonden in verband met de veiligheid. Naast het hebben van licenties en vergunningen mag je bijvoorbeeld met een drone nooit over mensen heen vliegen. Door gebruik te maken van onze oplossing ben je niet aan drone regelgeving gebonden en kan je zelf de juiste plek kiezen om te fotograferen. Hierdoor is het dé manier om bijvoorbeeld een evenement, camping, vakantiepark of natuurgebied door middel van hoogtefotografie in beeld te brengen.


Hoogtefotografie in virtuele tours

Vanzelfsprekend kunnen de door ons gemaakte hoogte foto's verwerkt worden in een virtuele tour. Het toevoegen hieraan creëert een extra beleving en geeft overzicht van bovenaf. Bekijk voor voorbeelden van hoogtefotografie onze virtuele tours voor campings en virtuele tour vakantieparken. Ook voor 360 graden fotografie, Google Street View Trusted, Google mijn bedrijf en virtual reality vr bent u bij ons aan het juiste adres.Voorbeelden van hoogte fotografie

Virtuele tour blowUP media - Amsterdam

Binnenstad

Virtuele tour Omgevingsdienst Regio Arnhem

Bouwplaats

Virtuele tour Janssen de Jong - 't Balderijck

Uitzicht nieuwbouw

Virtuele tour Sail Kampen

Evenement

Virtuele tour Vakantiepark Klein Vaarwater - Buren

Vakantiepark