Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele rondleiding maken

Heeft u er wel eens over nagedacht om een virtuele rondleiding te maken van uw bedrijf? Het is dé manier om op een betrouwbaar wijze uw bedrijf te tonen aan uw klanten. Door een interactieve rondleiding te maken, presenteert u uw bedrijf niet alleen op Google Zoeken, Google Maps, Google+, maar ook op uw eigen website en social media. Een virtuele rondleiding speelt in op de nieuwsgierigheid van uw klanten, want met een interactieve rondleiding kunnen uw klanten uw bedrijf ervaren alsof ze er echt zijn binnengestapt. En wij kunnen u daarbij helpen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een virtuele rondleiding maken.

Voorbeelden virtuele tours

Virtuele tour De Logtenberg - Boerhaar

Zalencentrum
De Logtenberg

Virtuele tour Ardoer Camping de Noetselerberg

Campings
Ardoer Camping de Noetselerberg

Virtuele tour Basisschool het Festival

Scholen
IKC Het Festival

Virtuele tour SNS Historisch Centrum

Financiële dienstverlening
SNS Historisch Centrum

Virtuele tour Landstede Theater van de Sport

Sport
Landstede Theater van de sport

Virtuele tour Strandhotel Buren aan Zee

Overnachten
Strandhotel Buren aan Zee

Virtuele tour 't Strandhuys

Horeca
't Strandhuys

Virtuele tour La Cour Neuve

Overnachten
La Cour Neuve

Virtuele tour Ducati Club Races TT Circuit

Evenement
Ducati Club Races TT Circuit

Virtuele tour Buitencentrum Weerribben

Toerisme
Buitencentrum Weerribben

Virtuele tour Vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark
Klein Vaarwater

Virtuele tour Sail Kampen

Evenement
Sail Kampen

De voordelen van een interactieve rondleiding maken

Met behulp van de modernste apparatuur brengen we uw bedrijf tot leven. Wij ontwikkelen een virtuele rondleiding van hoge kwaliteit voor zowel desktop als mobiele platformen. Het grootste voordeel van een interactieve rondleiding is de vrijheid die de bezoeker heeft. Bezoekers bepalen namelijk zelf hun route en bepalen ook zelf waar ze naar willen kijken. Dat is de kracht ten opzichte van film: de bezoeker is ‘in control’ en wandelt zelf door het bedrijf. Wilt u dat wij een virtuele rondleiding maken van uw bedrijf? Dan profiteert u ook nog eens van persoonlijk advies.


Uniek met een interactieve rondleiding

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder bedrijf een website en het is dan ook niet langer genoeg om enkel een mooie website te hebben. Om vandaag de dag online het verschil te kunnen maken, moet u iets unieks kunnen bieden aan uw (potentiële) klanten. Maar hoe kunt u uw bedrijf een stukje extra innoveren? Dat kan door een virtuele rondleiding te laten maken van uw bedrijf. Het is momenteel absoluut een USP om als bedrijf een interactieve rondleiding te maken.


Een voorbeeld van virtuele rondleiding maken

Als eigenaar van een restaurant geeft u mogelijke gasten al een voorproefje op de sfeer, nog voordat ze er daadwerkelijk zijn. Met een interactieve rondleiding verleiden we hen om bij u te komen. We geven hen een kijkje in de keuken. Met een virtuele rondleiding wandelen uw (potentiële) gasten met één muisklik door uw sfeervolle restaurant.

Binnenkijken bij Pistache te Zwolle


Virtuele rondleiding laten maken?

Wij geloven dat een interactieve rondleiding een waardevolle speler is binnen elk bedrijf. Dus ook in die van u! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over een virtuele rondleiding maken? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 - 7110327 of 06 - 407 466 38 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ontdek de vele voordelen én vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een virtuele rondleiding maken!

Kijk ook eens op virtuele tour, virtual reality vr en 360-graden fotografie wanneer u geïnteresseerd bent om een virtuele rondleiding te laten maken.