Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Hoe werken wij?

Erwin de Wolff zet Villa Kakelbont op de foto

We komen graag eerst bij u langs

Voor wij een offerte uitbrengen, komen wij eerst bij u op locatie kijken. We gaan dan met u in gesprek over uw wensen. Wat wilt u in beeld brengen? Welke ruimtes of welke afdelingen wilt u absoluut opgenomen hebben in de tour en welke niet? Wat voor sfeer wilt u overbrengen? Wilt u wel of geen bezoekers, klanten of medewerkers in beeld? Hoe laat wilt u de foto’s maken? Als u bijvoorbeeld een avondzaak heeft, is het aan te raden de fotoshoot ’s avonds te laten plaatsvinden. Desgewenst komen wij in het weekend bij u langs, als u dat beter past.

Oog voor detail

Op de afgesproken datum en tijdstip worden de foto’s in uw bedrijf gemaakt. Afhankelijk van het aantal te nemen foto’s zijn we daar toch wel enige uren mee bezig, bij grotere zaken wat langer. Daarbij mag u van ons een kritische blik verwachten. Als we vinden dat iets er slordig bijstaat dan zeggen we dat ook. Als we vuil op de vloer zien geven we dat aan. Als een gordijn scheef hangt, hangen wij het recht. Wij willen uw bedrijf graag zo optimaal mogelijk fotograferen en presenteren, wij willen net zo trots zijn op het eindresultaat als u.

Van foto's tot virtuele tour

Nadat we de foto’s hebben gemaakt, gaan we ze verwerken tot 360 graden foto’s. Hiermee wordt dan een virtuele tour samengesteld. Na uw akkoord zorgen wij ervoor dat de tour wordt geïnstalleerd op de servers van Google, zodat deze zichtbaar wordt binnen de Google zoekresultaten, Google Maps en Google Street View. Bovendien krijgt u van ons instructies aangeleverd om de virtuele tour te plaatsen op uw eigen site of Facebook pagina.


Binnenkijken bij Vakantiepark 't Urkerbos te Urk


Voorbeelden Google Street View Trusted

Keurslagerij

Keurslagerij

Buiter Beton Balkbrug

Buiter Beton Showtuin

Boots Apotheek

Boots Apotheek

Scouting Zwolle

Scouting Zwolle