Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Hoe werken wij met het maken van een virtuele tour

Onze werkwijze is helder en transparant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en zorgvuldig en professioneel, zodat u kunt rekenen op een hoge kwaliteit.

We komen graag eerst bij u langs

Voor wij een offerte uitbrengen, komen wij eerst bij u op locatie kijken. We gaan dan met u in gesprek over uw wensen. Samen met u inventariseren we wat u in beeld wilt brengen en welke ruimtes of afdelingen absoluut opgenomen moeten worden in de tour. We bespreken de sfeer die u over wilt brengen en het tijdstip waarop de foto’s gemaakt moeten worden. Als u bijvoorbeeld een avondzaak heeft, is het aan te raden de fotoshoot ’s avonds te laten plaatsvinden. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten, waarbij wij rekening houden met uw budget.

Oog voor detail

Als u akkoord bent met onze offerte maken we een afspraak voor de opnamedag of -dagen, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Afhankelijk van het aantal te nemen foto’s zijn we enige uren bezig. Daarbij mag u van ons een kritische blik verwachten. Als we vinden dat iets er slordig bijstaat, dan zeggen we dat. Als we vuil op de vloer zien, geven we dat aan. Als een gordijn scheef hangt, hangen wij het recht. Vanzelfsprekend verstoren we daarbij de bedrijfsprocessen niet.

Bij buitenopnames zijn we natuurlijk van het weer afhankelijk. Aangezien het belangrijk is om het juiste gevoel over te brengen, maken wij de buitenfoto’s het liefst alleen met mooi weer. Is het op de afgesproken dag slecht weer? Dan maken we een nieuwe afspraak. Wij willen uw bedrijf graag zo optimaal mogelijk fotografen en presenteren, en net zo trots zijn op het eindresultaat als u.

Van foto’s tot virtuele tour

Nadat we de foto's hebben gemaakt, gaan we ze verwerken tot 360 graden foto’s. Hiermee stellen we dan een virtuele tour samen. Zodra deze klaar is, krijgt u van ons een link naar een eerste preview-versie. U kunt dan in alle rust het resultaat bekijken. In deze preview-versie kunnen wij vanzelfsprekend nog wijzigingen aanbrengen. Zodra u tevreden bent, gaan we over tot oplevering.

Oplevering en implementatie van de virtuele tour

Als de virtuele tour is afgerond, ontvangt u van ons alle bestanden die nodig zijn om de tour op uw eigen website en/of social media te plaatsen, samen met de benodigde instructies. Als u hiervoor aanvullende ondersteuning nodig heeft, dan horen wij dat graag. Indien gewenst bespreken wij met uw webbouwer de details hiervan.

Contact opnemen voor de realisatie van de virtuele tour

Meer weten over hoe wij ook uw bedrijf online kunnen laten zien met een virtuele tour? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met Online in Beeld, dit kan via het telefoonnummer 038 711 03 27, mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of vul ons contact formulier in. Wij denken graag met u mee.Virtuele tour La Cour Neuve te Frankrijk