Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Prijzen Google Street View Trusted


Erwin de Wolff zet Boer Staphorst op de foto voor Google Street View Trusted

Online in Beeld heeft zich gespecialiseerd in het maken van Google Street View Trusted. Daardoor werken wij snel en efficiënt en leveren we foto’s en virtuele tours van hoge kwaliteit. Daarbij gaan wij verder dan alleen het maken van de foto, wij denken met u mee. Omdat wij ook ervaring hebben met het bouwen van websites en weten welke mogelijkheden en beperkingen er online zijn, weten wij ook welke camerapositie het mooiste plaatje oplevert. Dat komt uw presentatie ten goede.

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf hebben wij een aantal complete pakketten ontwikkeld voor Google Street View Trusted. Deze pakketten zijn gebaseerd op de oppervlakte van uw bedrijf. Ieder pakket heeft een vaste prijs, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf dus. Dat vinden wij wel net zo prettig, u toch ook?


SMALL
€469,-

Bedoeld voor wat kleinere bedrijven met een vloeroppervlak tot 100m2 (café’s, bloemenwinkels, parfumerie's, kledingboetieks, verszaken, viswinkel, slagers, groenteman, schoenmakers, opticiens). Het pakket bestaat uit:

 • 360°-foto's in HDR1 van uw bedrijf voor de virtuele tour;
 • tot 10 360°-foto's
 • Optioneel, detailfoto's in hoge resolutie voor op uw Google+ pagina of voor gebruik op uw eigen site.

MEDIUM
€629,-

Bedoeld voor middelgrote bedrijven met een vloer oppervlak tot 200m2 (restaurants, autodealers, B&B, speelgoedwinkels, dames- of herenmode zaken, grand-cafés, autogarages, motorgarages, sportscholen). Het pakket bestaat uit:

 • 360°-foto's in HDR1 van uw bedrijf voor de virtuele tour;
 • tot 20 360°-foto's
 • Optioneel, detailfoto's in hoge resolutie voor op uw Google+ pagina of voor gebruik op uw eigen site.

LARGE
offerte op maat

Bedoeld voor grotere bedrijven met meer dan 200m2 vloeroppervlak (keukenshowrooms, bioscopen, hotels, theaters, bouwmarkten, vakantieparken, warenhuizen, supermarkten, campings).
Het pakket bestaat uit:

 • 360°-foto's in HDR1 van uw bedrijf voor de virtuele tour;
 • Optioneel, detailfoto's in hoge resolutie voor op uw Google+ pagina of voor gebruik op uw eigen site.

EXTRA LARGE
offerte op maat

Dit maatwerkpakket is met name bedoeld voor franchise-organisaties, winkelketens, grootwinkel bedrijven of ondernemers met meer bedrijven op verschillende locaties. In overleg maken wij een voorstel op maat.


Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. Bovendien zorgt onze Google fotograaf ervoor dat:

 • Uw virtuele tour en de detailfoto’s zichtbaar zijn in de organische zoekresultaten van Google.
 • Uw virtuele tour en de detailfoto’s zichtbaar zijn in Google Maps.
 • De virtuele tour en de detailfoto's worden geplaatst bij uw Google Bedrijfspagina.
 • Wij leveren de support om de virtuele tour te plaatsen op uw eigen website/social media, eventueel met extra ondersteuning.
 • De virtuele tour en foto's worden gratis op de Google servers gehost.

Bovenstaande is in alle pakketten inbegrepen, daarbij is de investering eenmalig en zijn er geen terugkerende kosten. De gemaakte foto's blijven online staan totdat u deze zelf verwijderd.

Meer informatie of een offerte op maat? Bel 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site.

1, High dynamic range (HDR) duidt op beelden met een hoog dynamisch bereik (zowel zeer donkere delen als zeer heldere delen worden goed weergegeven).Voorbeelden Google Street View Trusted

Anne & Max te Zwolle

Anne & Max

Délifrance

Délifrance

Tandheelkunde Bakker - Raalte

Tandheelkunde Bakker

Indoor Ski Centrum

Indoor Ski Centrum

Zwaagstra Sierbestrating - Noorscheschut

Zwaagstra Sierbestrating

Bloemetje Bezorgen - Emmen

Bloemetje Bezorgen

ABC Kachels - Kampen

ABC Kachels

HOFtheater - Raalte

HOFtheater