Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Hoe maak ik een virtuele tour?

Maak een virtuele tour m.b.v. de ervaren (bedrijfs)fotograaf van Online in Beeld. Allereerst bespreken we uw wensen. Vervolgens brengen we uw locatie tot in de kleinste details in beeld. Dat doen we d.m.v. het maken van foto’s vanuit diverse invalshoeken. De foto’s worden via speciale software omgezet naar een virtuele tour. Ook leveren wij de support om deze op uw eigen website en social media te plaatsen.

Vrijblijvend
offerte aanvragen


Hoe maak ik een virtuele tour van de hoogste kwaliteit?

Erwin de Wolff bezig met het maken van een virtuele tour voor Boer StaphorstVan uw bedrijf een virtuele tour maken, vergt vakmanschap van een fotograaf. De afgelopen jaren hebben wij een brok aan ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van het maken van virtuele tours en dat ziet u terug. Bovendien zijn kwaliteit en oog hebben voor detail belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Alleen het beste is goed genoeg. De foto’s die wij maken worden gemaakt met de duurzaamste fotografische materialen, zodat wij virtuele tours van de hoogste kwaliteit kunnen maken.


Hoe maak ik een virtuele tour anno nu?

Het gebruik van innovatieve technologie biedt bedrijven diverse kansen. De afgelopen jaren is het belang van online marketing sterk toegenomen en investeren steeds meer bedrijven in het maken van een virtuele tour. Ook steeds meer consumenten en online bezoekers verwachten dat ondernemers hun bedrijf weergeven d.m.v. een virtuele tour (360 graden fotografie). Door ook uw bedrijf op deze manier te presenteren speelt u in op de veranderende behoeften van uw (potentiële) klanten, waarbij het creëren van een goede online ervaring voorop staat. Om uw doelgroep (nog) beter te bereiken, is het verstandig een virtuele tour te maken door een bedrijf die hierin is gespecialiseerd. Voor het maken van een virtuele tour anno nu bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden de technische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat wij over de nieuwste kennis en materialen beschikken.


Virtuele tour in virtual reality

Google CardboardVirtual reality is steeds meer in opmars, overal wordt deze techniek steeds meer toegepast. Ook is virtual reality betaalbaarder geworden en daarmee voor iedereen bereikbaar. Waar een Oculus Rift nog vrij kostbaar is, kost een Google Cardboard maar een paar euro en kunt u daarmee al in de virtuele wereld stappen. De gemaakte virtuele tours van Online in Beeld zijn hierop voorbereid en geschikt voor Virtual Reality.


Direct een virtuele tour maken?

Wilt u uw (potentiële) klanten een online rondleiding geven? Maak een virtuele tour! In de bovenstaande tekstgedeeltes hebben we uitgelegd hoe we een virtuele tour maken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. U kunt ons op werkdagen bereiken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 038 - 711 03 27 of 06 - 407 466 38. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het maken van een virtuele tour. Direct een offerte aanvragen? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor het maken van een virtuele tour.