Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

De virtuele tour technisch bekeken

Altijd goede weergave

Met onze virtuele tour hoeft u zich geen zorgen te maken over de weergave van uw tour op tablets, smartphones of computers, de tour is responsive zoals dat in vaktermen genoemd wordt. Onze virtuele tour werkt op alle platformen en is geschikt voor alle devices. Zo ziet uw bedrijf er online altijd goed uit, welk apparaat de bezoeker ook gebruikt.


Hoge kwaliteit fotografie

Door de techniek de wij gebruiken, de zogenaamde HDR-fotografie (High Dynamic Range), zien de foto's er realistisch uit. Als uw gasten vanuit hun hotelkamers een mooi uitzicht hebben, dan is dit uitzicht in de virtuele tour ook goed te zien, net zo scherp en helder als het interieur. Dat is pas echt uitnodigend. Vanzelfsprekend worden de 360°-foto's gematched op kleur en helderheid.


Technische ondersteuning

Als u hulp nodig heeft bij het plaatsen van de virtuele tour op uw website of de Facebook-pagina van uw bedrijf, bieden wij volledige ondersteuning. Samen zorgen wij ervoor dat de bezoekers de tour ook goed op uw site kunnen vinden. Heeft u bij uw webhosting te weinig ruimte om de virtuele tour te plaatsen? Dan hosten wij deze voor u, zonder bijkomende kosten.


Extra foto’s

Van de panoramafoto’s die nodig zijn om de virtuele tour te maken, kunnen wij voor u ook standaard foto’s maken die u kunt gebruiken op uw website en social media. Zo heeft u ook daar professioneel gemaakte beelden.


Al vanaf € 469,00

De tarieven voor een virtuele tour beginnen vanaf € 469,00 exclusief BTW, dit is toereikend voor een oppervlakte tot 100m2. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal foto's en de opties in de virtuele tour. Meer informatie of een offerte op maat? Bel 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site.Virtuele tour Ducati Club Races TT Circuit te Assen