Neem contact op 06 - 407 466 38

Google Street View Trusted: ook voor u!

Google Street View Trusted

Waar Google Street View Trusted nog niet bij iedereen bekend is. Heeft u vast wel eens gebruik gemaakt van het bekendere Google Street View, het digitale 360 graden stedenboek van Google. Misschien om eens te kijken hoe de straat waar dat leuke huis te koop staat er uitziet. Of wat de ligging is van het hotel of de camping op uw vakantiebestemming. Dan wel om te kijken in welk pand uw nieuwe klant of leverancier nou precies zit. Tot voor kort bleef het daarbij beperkt tot buiten rondkijken. Echter Google laat u en dus ook uw klanten nu ook binnen kijken! Met Google Street View Trusted gunt u ze een kijkje in uw zaak en zo komt u goed in beeld bij uw toekomstige klant of gast.

Voorbeelden Google Street View Trusted

Bruna

Bruna

Rabobank

Rabobank

Fit20

Fit20

Virtuele tour Oog Polikliniek

Oog Polikliniek

Wat is Google Street View Trusted precies?

Google Street View Trusted biedt u de mogelijkheid om, met gebruikmaking van dezelfde techniek als bij Streetview, uw klanten door middel van een virtuele tour kennis te laten maken met uw bedrijf. Via deze manier kunnen ze als het ware door uw zaak rondwandelen. Letterlijk rondkijken en zich een beeld vormen van uw assortiment. De sfeer in uw zaak op doen door bijvoorbeeld de unieke kenmerken van uw inrichting te zien. Op deze manier zijn de klanten al vertrouwd met uw bedrijf, nog voor ze binnen zijn geweest. Een unieke manier om uw klanten bij voorbaat aan u te binden. Google Street View Trusted is volledig geïntegreerd met Google Search, Google Maps en Google Plus. Zodat u ook via deze kanalen uw klanten of gasten bereikt en ze misschien wel alvast een 360 graden kijkje in de keuken gunt.

Binnenkijken bij Ammused Food & Wine te Hardenberg

Ervaring bij Online in Beeld

Bedrijfsfotografie voor Google Street View Trusted wordt enkel uitgevoerd door speciale fotografen. Alleen de zogeheten Google Vertrouwde Fotografen zijn bevoegd deze werkzaamheden uit te voeren. Erwin de Wolff van Online in Beeld is één van deze Google Vertrouwde Fotografen. Hij is speciaal opgeleid en gecertificeerd door Google. Hierdoor kent hij alle ins en outs van de kwaliteitseisen die Google stelt bij deze manier van fotograferen. Inmiddels heeft Erwin zijn werkzaamheden al voor vele bedrijven uitgevoerd. Dus bent u op zoek naar een ervaren Google Street View Trusted fotograaf? Neem dan gauw contact op met Online in Beeld.

Contact opnemen voor Google Street View Trusted

Bent u van plan om uw onderneming te voorzien van Google Street View Trusted? Dan heeft u met Online in Beeld het juiste bedrijf weten te vinden. Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog vragen heeft of dat u meer informatie in wilt winnen. In dat geval kunt u contact opnemen door te bellen naar 038 711 03 27 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze ervaren fotograaf Erwin de Wolff helpt u graag met virtuele tours, 360 graden fotografie, Google fotografie, Google mijn bedrijf, hoogtefotografie, virtual reality vr en meer!


Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen