Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Diverse project voorbeelden van Virtuele tours

Hieronder vindt u diverse voorbeelden van projecten door ons gerealiseerd.

Virtuele tour Heilig Hart Kerk Maarssen

Virtuele tour Heilig Hart Kerk Maarssen

Midden in het centrum van Maarssen heb je de Heilig Hart Kerk. Deze rooms-katholieke kerk dateert uit 1885 en is ontworpen door Alfred Tepe. Om mensen online de kerk te laten beleven hebben wij hiervoor een prachtige virtuele tour gemaakt. In de virtuele tour zijn informatie buttons verwerkt welke extra uitleg geven en hebben wij het geluid van het kerkorgel erin verwerkt. Om het plaatje compleet te maken is er als start een mooie hoogte foto welke de kerk en de ligging ervan laat zien.


Virtuele tour Huis vol Energie in Vianen

Virtuele tour Virtuele tour Huis vol Energie

In samenwerking met de Gemeente Vijfheerenlanden hebben wij van het Huis vol Energie een virtuele tour gemaakt. Het Huis vol Energie is een project in de gemeente waarbij een oude woning gerenoveerd en energieneutraal gemaakt is. Dit laat je online zien en beleven met een virtuele tour! De virtuele tour is gemaakt conform de richtlijnen van digitaletoegankelijkheid, daarnaast zijn er popups met informatie toegevoegd over de genomen maatregelen en zijn er ook popups met doe-het-zelf tips toegevoegd. Benieuwd hoe je klimaatneutraal kunt wonen? Bekijk dan de virtuele tour van het Huis van Energie.


Virtuele tour Studenten Vereniging Rotterdamsch Studenten Gezelschap (RSG)

Virtuele tour Rotterdamsch Studenten Gezelschap (RSG)

Voor de studentenvereniging het Rotterdamsch Studenten Gezelschap (RSG) hebben wij een prachtige virtuele tour gemaakt van hun sociëteit Asker V. Hierbij hebben we alle ruimte's gefotografeerd, van de entree buiten, alle sociëteitsruimtes, de feestruimte, de vergaderruimtes, de studieruimte maar ook de keuken het mooie terras. Omwille van de privacy van de studentenvereniging zijn er geen mensen zichtbaar in de virtuele tour. Voor de online zichtbaarheid hebben wij deze in de systemen van Google Street View geplaatst en leveren wij ook de support zodat zij alle ruimte's direct kunnen laten zien op hun website. Op deze manier kunnen zij toekomstige leden een online rondleiding geven van de sociëteit van de studentenvereniging.


Virtuele tour blowUPmedia Amsterdam

Virtuele tour blowUPmedia te Amsterdam

Voor blowUPmedia uit Amsterdam hebben wij een aantal locaties in beeld gebracht met hoogte fotografie. blowUPmedia verkoopt steigerdoeken en digitale schermen op bouwlocaties door heel Nederland. Om te laten zien hoe deze locatie eruit ziet, hoe druk deze bezocht is hebben wij een aantal locaties in beeld gebracht.

Door de hoogtefoto's te maken met een statief zijn we niet beperkt door de drone-regelgeving en konden wij in het centrum van Amsterdam prachtige hoogte foto's maken.


Ook enthousiast om een virtuele tour laten maken?

Bent u ook enthousiast geworden om ook een prachtige virtuele tour laten maken voor een online presentatie? Neem dan verblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site.


Voorbeelden van diverse virtuele tours

Virtuele tour NS Treinmodernisering - Haarlem

NS Treinmodernisering
Haarlem

Virtuele tour Heilig Hart Kerk - Maarssen

Heilig Hart Kerk
Maarssen

Virtuele tour Huis vol Energie - Vianen

Huis vol Energie
Vianen

Virtuele tour Rotterdamsch Studenten Gezelschap - Rotterdam

Rotterdamsch Studenten
Gezelschap

Virtuele tour blow UP Media - Amsterdam

blow UP media
Amsterdam

Virtuele tour Vechtdal Bier Brouwerij - Dalfsen

Vechtdal Bier Brouwerij
Dalfsen

Virtuele tour Omgevingsdienst Regio Arnhem

Omgevingsdienst
regio Arnhem

Virtuele tour Tosec - Zwolle

Tosec
Zwolle

Virtuele tour Kalter Aardbeien - IJsselmuiden

Kalter Aardbeien
IJsselmuiden

Virtuele tour ViS Detachering - Reeuwijk

ViS Detachering
Reeuwijk

Virtuele tour The Great Escape - Zwolle

The Great Escape
Zwolle

Virtuele tour WeMessage - Deventer

WeMessage
Deventer