Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour voor museums

Bezoekers online enthousiast maken voor het museum bezoek? Dan kan met een virtuele tour van het museum! Om de beleving compleet te maken is de virtuele tour ook in Virtual Reality (VR) te bekijken. Uiteraard hebben we voorbeelden van musea welke door ons online in beeld zijn gebracht.


Virtuele tour van het Voerman Museum in Hattem

Virtuele tour Voerman Museum Hattem

Gelegen in Hanzestad Hattem is het Voerman Museum, hier vind je een prachtige collectie van Jan Voerman sr., Jan Voerman jr., Jo Koster en vele anderen. Daarnaast zijn de historie en archeologie ook ruim vertegenwoordigd. Voor het Voerman Museum hebben wij de virtuele tour gemaakt. In overleg met het museum hebben wij de expositie ruimtes in beeld gebracht. Om de navigatie in de virtuele tour te vergemakkelijken hebben wij een navigatie menu toegevoegd. Daarnaast zijn ook de opnames van de vorige expositie verwerkt in de virtuele tour. Met één druk op de knop kan je de oude expositie nog bewonderen, mooi om te zien hoe het museum zich ontwikkeld!


Virtuele tour Internationaal Klompenmuseum in Eelde

Virtuele tour Internationaal Klompenmuseum in Eelde

Net onder Groningen tref je in Eelde het Internationaal Klompenmuseum. Hier vind je een prachtige collectie van klompen uit alle landen van de wereld. In de virtuele tour hebben wij het museum in beeld gebracht, de werkplaats waar klompen gemaakt worden maar ook de expositie ruimte komt in beeld. Om de beleving van een online rondleiding compleet te maken hebben wij interactieve elementen geïntegreerd. In de videoruimte zijn video's te zien, in de expositie ruimte tekst en uitleg over de expositie en om de beleving af te maken is er een voiceover geïntegreerd. Kijk en bewonder het zelf.


Virtuele tour SNS Historisch Centrum

Virtuele tour SNS Historisch Centrum

In het centrum van de Hanzestad Kampen heb je het SNS Historisch Centrum. Het SNS Historisch Centrum zit in een prachtig oud bank gebouw, kom je hier dan waan je je terug in de tijd. Het historisch centrum laat het verhaal van het geld zien en herbergt een grote historie. Om dit online te laten zien hebben wij hier een prachtige virtuele tour gemaakt van het gebouw. Ook zijn er info button aan toegevoegd om het verhaal te vertellen van het SNS Historisch Centrum. Benieuwd? Bezoek dan het SNS Historisch Centrum online!


Online je museum laten zien met een virtuele tour

Meer weten over hoe wij uw museum in beeld kunnen brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee om te zien hoe een virtuele tour voor uw museum van toepassing kan zijn.


Voorbeelden van virtuele tours van museums

Virtuele tour Voerman Museum - Hattem

Voerman Museum
Hattem

Virtuele tour Internationaal Klompen Museum - Eelde

Klompen Museum
Eelde

Virtuele tour SNS Historisch Centrum - Kampen

SNS Historisch Centrum
Kampen

Virtuele tour Klompen- Zompenmuseum - Enter

Klompen- Zompenmuseum
Enter