Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour voor vakantiehuizen en villa's

Eigenaar of beheerder van een vakantiehuis of villa en op zoek om deze accommodatie online onderscheidend te laten zijn? Presenteer dan uw accommodatie met een virtuele tour. Met een virtuele tour enthousiasmeert u uw gasten online. Online in Beeld brengt uw vakantiehuis of villa sfeervol en professioneel in beeld. Hiermee wordt het juiste verwachtingspatroon gecreëerd. Daarnaast zorgen wij, in samenspraak met de webbouwer, dat deze op uw website geïntegreerd wordt.


Waarom een virtuele tour?

Vrijwel iedereen oriënteert zich online bij het zoeken naar een mooie plek voor de vakantie. Waar vroeger nog het verrassingselement troef was wil men tegenwoordig bijna alles zien. Waar kan ik mijn auto parkeren?, Hoe zien de bedden eruit?, Is er speeltuintje voor de kinderen?. Dit zijn nog maar enkele vragen waar mensen naar kijken bij het maken van hun keuze om een vakantiehuis te kiezen. Het hebben van een virtuele tour beantwoordt al die vragen in één keer en werkt daarmee drempel verlagend. Om u een idee te geven hoe het voor u van toepassing kan zijn hebben we hieronder een paar voorbeelden staan.


Villa Heideparel - Ballum - Ameland

Virtuele tour Heideparel Ameland

Villa Heideparel ligt in het prachtige Ballum op Ameland, op steenworp afstand van de zee. Zoek je luxe en comfort? Dan is dit het juiste adres. In totaal beschikt deze villa over 5 2-persoons kamers met 4 aparte badkamers, in de gezellige keuken staat een heerlijke stamtafel waar je elkaar treft na een dag buiten te zijn geweest. Om te ontspannen heeft deze villa de beschikking over een inpandige jacuzzi en een sauna.

Om gasten online te laten ervaren hoe compleet Villa Heideparel is hebben we hiervan een virtuele tour gemaakt. In combinatie met hoogtefotografie laat deze tour zien hoe de villa ligt. Alle ruimtes hebben we gefotografeerd om een eerlijk en compleet beeld te maken. Om toekomstige gasten te laten zien wat er in de omgeving te doen is hebben we in de duinen en bij het strand ook sfeer foto's gemaakt. Voor Duitstalige gasten is de virtuele tour ook in het Duits uitgevoerd. De voorpret van de vakantie begint nu al online.


Villa Vink - Hollum - Ameland

Virtuele tour Villa Vink Ameland

Villa Vink is een prachtige, moderne villa in Hollum op Ameland. De villa kenmerkt zich door een eigentijds ontwerp van staal met glas waarbij toch veel privacy is. Het biedt in totaal plaats aan 6 personen en heeft 2 badkamers. Om te ontspannen is er een sauna aanwezig. De villa is compleet ingericht met slaapkamers gelegen in het souterrain.

Om toekomstige bezoekers online deze villa te laten beleven hebben we een virtuele tour gemaakt. De openingsfoto op hoogte laat de ligging en privacy van de villa zien. Omdat de slaapkamers zich in het souterrain bevinden hebben we alle ruimtes in beeld gebracht zodat toekomstige bezoekers een compleet beeld hebben van wat ze kunnen verwachten. In de virtuele tour is een meertalig navigatie menu toegevoegd en hebben we foto's van de omgeving toegevoegd. Benieuwd? Ervaar het zelf online!


Waddenvilla - Hollum - Ameland

Virtuele tour Waddenvilla Ameland

Net buiten Hollum op Ameland, heb je de prachtige waddenvilla's. Een eigentijdsontwerp met een schitterend uitzicht op de landerijen van Hollum en op een steenworp afstand van Unesco Werelderfgoed de Waddenzee. Hoe je van ruimte en rust? Dan zit je hier goed. De villa biedt in totaal plek aan 6 personen, heeft 2 badkamers en een sauna.

Eén foto zegt meer dan 1000 woorden, daarom hebben we de openingsfoto zo gekozen dat het de prachtige ligging laat zien. Om alle ruimtes te presenteren hebben we deze apart gefotografeerd. Een beeld van de omgeving ontbreekt niet, hierbij kan je ook zien hoe Hollum ten opzichte van de villa ligt. De virtuele tour is compleet gemaakt met call2action buttons, meertalige menu navigatie en virtual reality (VR) modus. Op zoek naar ruimte en rust? Bekijk online alvast de villa.


Uw vakantiehuis ook in beeld met een virtuele tour?

Wilt u uw gasten ook virtueel uw accommodatie online laten beleven? Neem voor meer informatie over een virtuele tour contact met ons op. Dat kan per telefoon via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38, of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze site.


Voorbeelden virtuele tours voor vakantiehuizen en villa's

Virtuele tour Villa Heideparel

Villa Heideparel

Virtuele tour Villa Sea

Villa Sea

Virtuele tour Villa Sun

Villa Sun

Virtuele tour Villa Surf

Villa Surf

Virtuele tour Villa Vink

Villa Vink

Virtuele tour Waddenvilla 7

Waddenvilla 7

Virtuele tour Waddenvilla 11

Waddenvilla 11

Virtuele tour Wernsen Chaletbouw

Wernsen Chaletbouw