Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour voor het voortgezet onderwijs

Een middelbare school kiezen is voor leerlingen en hun ouders vaak nog niet zo eenvoudig. De overstap van het primair naar het voortgezet onderwijs gaat gepaard met keuzes maken voor leerlingen en hun ouders. Op basis waarvan kiest de leerling zijn of haar middelbare school? Behalve de keuze op de vorm van onderwijs gaat het in de keuze ook vaak om de uitstraling van de school. Kan de leerling zich hier straks thuis voelen?

Een virtuele tour van het voortgezet onderwijs sluit aan bij de behoefte van toekomstige leerlingen en hun ouders. Hiermee laat je de toekomstige leerlingen en hun ouders alvast virtueel rondkijken in je school. De school kan zich hiermee online presenteren en de leerling neemt alvast een kijkje in de klas en kan een voorproefje nemen op de sfeer in de school. Met een virtuele tour kan de leerling zelf het antwoord vinden op vragen van: hoe ziet de klas eruit; waar is "mijn domein"; waar vind ik de kantine; waar zijn de kluisjes; kan ik sporten en hoe ziet het muzieklokaal eruit?

Met behulp van video en tekst integratie in de virtuele tour kan je als school ook alvast antwoorden geven op vragen met betrekking tot inhoudelijke onderwijs vraagstukken. Hierbij geef je een compleet beeld van de school en het onderwijs wat wordt aangeboden en is je school altijd geopend voor (toekomstige) leerlingen en ouders. Benieuwd hoe wij uw school in beeld kunnen brengen? Bekijk dan één van onderstaande voorbeelden.


Virtuele tour Carolus Clusius College te Zwolle

Virtuele tour voortgezet onderwijs Carolus Clusius College

Voor het Carolus Clusius College in Zwolle hebben wij een prachtige virtuele tour mogen verzorgen. Deze school biedt voortgezet onderwijs op vmbo-tl, havo, atheneum, internationaal gymnasium Orfeo en ook tweetalig onderwijs op alle niveaus.

Om leerlingen en hun ouders online een compleet beeld te geven van de school hebben wij deze volledig in beeld gebracht. Naast de theorie lokalen zijn er ook een aantal praktijklokalen gefotografeerd alsmede alle faciliteiten welke de school te bieden heeft. Met betrekking tot de AVG hebben wij de school zonder leerlingen gefotografeerd. Voor een extra beleving zijn er op een aantal plekken video's van de school geïntegreerd. Om de virtuele tour compleet te maken hebben wij een navigatie menu geïntegreerd, hoogtefotografie toegepast en is deze ook in virtual reality (VR) te bekijken. Benieuwd? Ontdek het Carolus Clusius College dan zelf met de online rondleiding.


Virtuele tour Montaigne Lyceum te Den Haag

Virtuele tour voortgezet onderwijs Montaigne Lyceum

Het Montaigne Lyceum in Den Haag biedt voortgezet onderwijs variërend van vmbo-kader tot en met gymnasium. Om toekomstige leerlingen de school te laten zien en ervaren hebben wij deze in beeld gebracht met een virtuele tour.

Bij deze virtuele tour hebben wij leerlingen in beeld gebracht, vanzelfsprekend is dit schriftelijk akkoord bevonden alvorens te beginnen met fotograferen. Om een compleet beeld te creëren zijn het brugklasdomein alsmede diverse praktijklokalen en de faciliteiten in beeld gebracht. Daarbij hebben we een menu geïntegreerd in de huisstijl van de school en is er video in opgenomen. Benieuwd hoe deze virtuele tour met leerlingen in beeld is geworden? Bekijk dan de online rondleiding van het Montaigne Lyceum uit Den Haag.


Virtuele tour Gerrit Rietveld College te Utrecht

Virtuele tour voortgezet onderwijs Gerrit Rietveld College

Het Gerrit Rietveld College biedt voortgezet onderwijs en onderscheidt zich met het feit dat het een cultuurprofielschool is met een uitdagend technasium. Wij hebben voor het Gerrit Rietveld College te Utrecht een online rondleiding mogen verzorgen door middel van een virtuele tour.

Bij het realiseren van de virtuele tour is er voor gekozen om het accent op het brugklasdomein te leggen, immers is dat de plek waar toekomstige studenten in het begin de meeste tijd door brengen. Daarnaast hebben we ook de faciliteiten waarmee de school zich onderscheidt in beeld gebracht. Hierbij is te denken aan de lokalen van de cultuurprofielschool, de lokalen van het technasium alsmede de faciliteiten welke de school biedt. Vanwege privacy / AVG is de school zonder leerlingen gefotografeerd en wordt deze uitgebreid met video's en tekst om meer interactie te creëren. Daarnaast hebben wij de huisstijl doorgevoerd in het menu en ook zijn de navigatie pijlen in de huisstijl kleur doorgevoerd. Het Gerrit Rietveld College zelf ontdekken? Bekijk dan de virtuele tour!


Ook een online rondleiding van uw middelbare school met behulp van een virtuele tour?

Meer informatie over hoe wij ook uw middelbare school in beeld kunnen brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon via het nummer 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in. Wij denken graag met u mee over het realiseren van een virtuele tour voor uw middelbare school.