Neem contact op 06 - 407 466 38

Zaalverhuur in beeld gebracht met een virtuele tour

Virtuele tour zaal opstellingen van het HOF theater te Raalte

Zaal verhuur HOF Theater Raalte

Aan de rand van Raalte heb je het HOF theater. Dit middelgrote theater heeft een gezellige ronde theaterzaal met 300 zitplaatsen. Daarnaast heeft het ook de beschikking over diverse, prachtige, vergaderzalen. In het geval van een zakelijk event zijn alle ruimte's van het theater te gebruiken. Om dit te laten zien hebben wij deze allemaal in beeld gebracht. De vergaderruimte's, de grote zaal maar ook de artiestenfoyer. In de grote zaal hebben we verschillende opstellingen gefotografeerd, hierdoor kan de online bezoeker gelijk zien hoe deze ruimte voor hem van toepassing kan zijn. Meer zien? Bekijk dan de virtuele tour van het HOF theater.


Virtuele tour zalen van Theater de Spiegel in Zwolle

Zaal verhuur Theater de Spiegel Zwolle

Gelegen in het centrum van Zwolle, naast De Librije, tref je Theater de Spiegel. Naast het verzorgen van voorstellingen leent deze locatie zich ook goed voor zakelijke evenementen, bijeenkomsten en beurzen. Het Theater beschikt over meerdere zalen en een restaurant. Om dit aan de markt te laten zien hebben wij de zalen gefotografeerd in meerdere opstellingen. Met één druk op de knop kan je veranderen van opstelling. Daarnaast hebben we foto's geintegreerd om te laten zien hoe een ruimte er aangekleed uit ziet. Door de virtuele tour mee te nemen in je marketing uitingen laat je, op een interactieve manier, je toekomstige gasten zien wat je te bieden hebt.


Zaal mogelijkheden Regardz Nieuwe Buitensociëteit

Zaal opstellingen Nieuwe Buitensociëteit Zaal 2 ZwolleZaal verhuur Nieuwe Buitensociëteit Theaterzaal Zwolle

Regardz De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle is een multifunctionele vergaderlocatie met zalen geschikt voor acht tot achthonderd personen. Al jaren verwelkomt de Buitensociëteit gasten voor vergaderingen, trainingen, cursussen, congressen, feestavonden en beurzen.

Wij hebben hier diverse zalen in verschillende opstellingen gefotografeerd, waarmee een goede indruk gegeven wordt van de verschillende mogelijkheden. In het navigatiemenu van de virtuele tour is ook een call-to-action opgenomen.


Landstede Sportcentrum

Virtuele tour Landstede Sportcentrum Zwolle

Het Landstede Sportcentrum in Zwolle wordt ook wel het Theater van de Sport genoemd. Naast het ruimte bieden aan sport, is het Sportcentrum ook uitermate geschikt voor zakelijke evenementen.

Het Centre Court is in drie verschillende opstellingen gefotografeerd, om een goede indruk te geven van de verschillende mogelijkheden.


Een virtuele tour laten maken van uw zaalverhuur?

Wilt u uw gasten met een virtuele tour de mogelijkheden van uw zaal verhuur laten zien? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kan via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst op het gebied voor het realiseren van een virtuele tour van uw zalen.


Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 18 beoordelingen