Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Zaalverhuur in beeld gebracht met een virtuele tour

Verhuurt u zalen voor zakelijke evenementen? Of heeft u een feestlocatie? Of trouwlocatie? Met een virtuele tour laat u deze prachtig zien en weten uw gasten hoe deze eruit zien. Daarnaast kan je van één ruimte meerdere opstellingen fotograferen waardoor de je de mogelijkheden van die ruimte in beeld brengt. De online bezoeker kan dan met één druk op de knop schakelen van bijvoorbeeld een theateropstelling naar een cabaret opstelling. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van bedrijven waarbij wij de mogelijkheden van de zaalverhuur in beeld hebben gebracht.


Virtuele tour zaal opstellingen van het HOF theater te Raalte

Zaal verhuur HOF Theater Raalte

Aan de rand van Raalte heb je het HOF theater. Dit middelgrote theater heeft een gezellige ronde theaterzaal met 300 zitplaatsen. Daarnaast heeft het ook de beschikking over diverse, prachtige, vergaderzalen. In het geval van een zakelijk event zijn alle ruimte's van het theater te gebruiken. Om dit te laten zien hebben wij deze allemaal in beeld gebracht. De vergaderruimte's, de grote zaal maar ook de artiestenfoyer. In de grote zaal hebben we verschillende opstellingen gefotografeerd, hierdoor kan de online bezoeker gelijk zien hoe deze ruimte voor hem van toepassing kan zijn. Meer zien? Bekijk dan de virtuele tour van het HOF theater.


Virtuele tour Logtenberg op de Boerhaar - Trouwlocatie & Feestlocatie

Virtuele tour Logtenberg op de Boerhaar - Trouwlocatie & Feestlocatie

Landelijk gelegen in Boerhaar heb je Logtenberg op de Boerhaar - Trouwlocatie & Feestlocatie. Zoek je een prachtige plek voor je feest of om te trouwen? Dan zit je hier goed! De Logtenberg beschikt over meerdere zalen, van klein tot groot, daarnaast hebben ze ook een prachtige tuin waar je ook kunt trouwen. Voor de Logtenberg hebben wij een prachtige virtuele tour gemaakt, waarbij we alle zalen en faciliteiten in beeld hebben gebracht. Om de ligging in Boerhaar te laten zien hebben we een hoogtefoto gemaakt. Om de prachtige tuin met trouwlocatie, volledig tot zijn recht te laten komen hebben wij deze gefotografeerd in bloei met mooi weer. Aan de virtuele tour hebben wij een navigatie menu toegevoegd zodat je snel en gemakkelijk naar de verschillende ruimte's kunt navigeren en zijn er normale foto's van de trouwlocatie geintegreerd in de virtuele tour. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan de virtuele tour van De Logtenberg in Boerhaar.


Virtuele tour zalen van Theater de Spiegel in Zwolle

Zaal verhuur Theater de Spiegel Zwolle

Gelegen in het centrum van Zwolle, naast De Librije, tref je Theater de Spiegel. Naast het verzorgen van voorstellingen leent deze locatie zich ook goed voor zakelijke evenementen, bijeenkomsten en beurzen. Het Theater beschikt over meerdere zalen en een restaurant. Om dit aan de markt te laten zien hebben wij de zalen gefotografeerd in meerdere opstellingen. Met één druk op de knop kan je veranderen van opstelling. Daarnaast hebben we foto's geintegreerd om te laten zien hoe een ruimte er aangekleed uit ziet. Door de virtuele tour mee te nemen in je marketing uitingen laat je, op een interactieve manier, je toekomstige gasten zien wat je te bieden hebt.


Zaal mogelijkheden Regardz Nieuwe Buitensociëteit

Zaal opstellingen Nieuwe Buitensociëteit Zaal 2 ZwolleZaal verhuur Nieuwe Buitensociëteit Theaterzaal Zwolle

Regardz De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle is een multifunctionele vergaderlocatie met zalen geschikt voor acht tot achthonderd personen. Al jaren verwelkomt de Buitensociëteit gasten voor vergaderingen, trainingen, cursussen, congressen, feestavonden en beurzen.

Wij hebben hier diverse zalen in verschillende opstellingen gefotografeerd, waarmee een goede indruk gegeven wordt van de verschillende mogelijkheden. In het navigatiemenu van de virtuele tour is ook een call-to-action opgenomen.


Virtuele tour - Landstede Sportcentrum Theater van de Sport

Virtuele tour Landstede Sportcentrum Zwolle

Het Landstede Sportcentrum in Zwolle, ook bekend als het Theater van de Sport. Naast het ruimte bieden aan sport, is het Sportcentrum ook uitermate geschikt voor zakelijke evenementen. Het Centre Court is in drie verschillende opstellingen gefotografeerd, om een goede indruk te geven van de verschillende mogelijkheden.


Een virtuele tour laten maken van uw zaalverhuur?

Wilt u uw gasten met een virtuele tour de mogelijkheden van uw zaal verhuur laten zien? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kan via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst op het gebied voor het realiseren van een virtuele tour van uw zalen.