Meer info?

Neem contact op

Virtuele tour

Uw bedrijf presenteren door middel van een online rondleiding? Met onze virtuele tour is dat sinds kort mogelijk! Op uw website maakt u natuurlijk gebruik van foto’s om uw bedrijf aan de bezoekers van uw site te presenteren. Beeld zegt immers meer dan woorden. Echter met deze tour voegt u nog meer beleving aan uw site toe. Potentiële klanten kunnen dan namelijk online een kijkje nemen in uw zaak. Hierdoor kunnen zij zich bijvoorbeeld een beeld vormen van uw assortiment, de sfeer, unieke kenmerken en inrichting. Op deze manier weten ze al wat ze kunnen verwachten, nog voor ze bij u zijn geweest. Een bijzondere manier om uw klanten bij de eerste kennismaking direct aan u te binden. Het maakt daarbij niet uit of ze gebruik maken van de computer thuis, een tablet of een smartphone. De mogelijkheden van een virtuele tour zijn daarbij onbeperkt.

Specialisten bij Online in Beeld

Erwin de Wolff specialist in virtuele tour

Online in Beeld heeft zich gespecialiseerd in het maken van deze speciale virtuele tours. Onze fotograaf Erwin de Wolff is hiervoor speciaal opgeleid. Tijdens zijn opleiding als fotograaf leerde hij alle belangrijke kwaliteitseisen die nodig zijn. Intussen heeft Erwin voor vele bedrijven al een virtuele tour weten te realiseren. Mede hierdoor werkt Online in Beeld snel en efficiënt. Tevens leveren wij altijd foto’s en tours van de hoogste kwaliteit. Hierbij gaan wij verder dan alleen het maken van de foto. Wij denken graag met u mee, om uw doelstellingen zo goed mogelijk te realiseren. Omdat wij ervaring hebben met het bouwen van websites en weten welke mogelijkheden en beperkingen er online kunnen zijn. Weten wij ook welke camerapositie uiteindelijk het mooiste plaatje oplevert. Dat komt de presentatie ten goede bij het maken van uw virtuele tour.

Interesse in een virtuele tour

Wilt u meer klanten bereiken door het gebruik van een virtuele tour bij uw bedrijf? Via Online in Beeld is dat mogelijk! Door middel van deze tour kunnen klanten of relaties op een virtuele manier kennis maken met uw bedrijf. Op deze manier weten zij direct wat ze kunnen verwachten. Hierdoor vergroot u de kans dat zij zich al aan u binden alvorens de eerste kennismaking. Heeft u interesse in onze diensten, of wilt u graag eerst meer informatie over deze unieke mogelijkheid? Dat kan door contact op te nemen via het telefoonnummer 038 711 03 27 of het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Online in Beeld helpt ook u graag met de perfecte virtuele tour!


Virtuele tour Camping de Wildhoeve in Emst

Voorbeelden virtuele tours

De Logtenberg - Boerhaar

Zalencentrum
De Logtenberg

Ardoer Camping de Noetselerberg

Ardoer Camping de Noetselerberg

Basisschool het Festival

Basisschool
Ikc het Festival

SNS Historisch Centrum

SNS Bank
Historisch Centrum

Ducati Club Races

Ducati Club Races
TT Circuit

La Cour Neuve

Accommodatie
La Cour Neuve

Landstede Theater van de Sport

Landstede
Theater van de sport

Sail Kampen

Sail
Kampen

Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 10 uit 10 op basis van 10 beoordelingen