Neem contact op 06 - 407 466 38

Virtuele tour camping

Met een virtuele tour camping gunt u (potentiële) gasten alvast een kijkje op uw camping. Tegenwoordig boeken kampeerders hun vakantie voornamelijk online. Zij krijgen het liefst een zo goed mogelijk beeld van uw camping en de bijbehorende faciliteiten. Dit kan natuurlijk door middel van een fotogalerij, maar ook met een virtuele tour van de camping. Met deze tour, ontwikkeld door Online in Beeld, kunnen uw potentiële gasten met een paar muisklikken de sfeer op uw camping proeven.

Voorbeelden van virtuele tours voor campings

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Om u een virtuele tour van een camping te laten ervaren, hebben we een paar voorbeelden voor u geselecteerd. Klik op de afbeelding van één van de campings en start de tour. Om de vele mogelijkheden van een virtuele tour toe te lichten gaan wij graag vrijblijvend met u in gesprek.

Camping Roosdunen - Ballum

Virtuele tour Camping Roosdunen

Camping Roosdunen in Ballum op Ameland is een prachtige familiecamping. De camping biedt voor ieder wat wils, van chalet tot kampeerplaats op het mooie veld in de duinen. Bij de kampeermogelijkheden zijn er ook mooie faciliteiten beschikbaar zoals een winkel, animatie, zwembad, midgetgolf en nog veel meer.

Voor de gehele camping hebben wij deze faciliteiten in beeld gebracht. Toekomstige bezoekers krijgen daarmee een mooi, compleet beeld van wat Camping Roosdunen allemaal te bieden heeft. Om de juiste beleving over te brengen fotograferen wij alleen met mooi weer, hierdoor klopt de online beleving. Om het voor de bezoeker gemakkelijk te maken hebben wij een navigatie menu in meerdere talen, alsmede een plattegrond geintegreerd in de virtuele tour. Kijk en beleef het zelf!

Familiecamping de Belten - Rheeze

Virtuele tour Familiecamping de Belten

Familiecamping de Belten is gelegen in het prachtige Rheeze, vlakbij Hardenberg. De camping beschikt over een groot verwarmd buitenzwembad, een avontuurlijk binnenzwembad met waterkanon, een gezellige bar, verschillende restaurants en diverse speeltoestellen. In 2014 hebben de eigenaren de camping ingrijpend gerenoveerd. Onder andere het zwembad, de restaurants en de lounge-ruimte hebben een complete make-over gehad.

Wij hebben de hele camping en alle faciliteiten vastgelegd en hiervan een uitgebreide virtuele tour van de camping gemaakt. Belangstellenden kunnen nu via hun computer, tablet of telefoon een virtueel bezoek brengen aan de camping en een goede indruk krijgen van alle faciliteiten. Aan de virtuele tour hebben wij een navigatiemenu toegevoegd, zodat bezoekers snel en eenvoudig de verschillende plekken van de camping kunnen bekijken. Omdat wij het belangrijk vinden dat de tour de juiste uitstraling krijgt, hebben wij gefotografeerd op een mooie zonnige dag.

Camping de Wildhoeve - Emst

Virtuele tour Camping de Wildhoeve

In Emst, aan de rand van het Kroondomein op de Veluwe, vindt u Camping de Wildhoeve, een luxe 5 sterren camping. Op het bosrijke terrein, midden in de natuur, kunt u hier kamperen met eigen tent of caravan. Maar ook liefhebbers van Glamping vinden hier wat ze zoeken. Een compleet ingerichte safaritent bijvoorbeeld, met zes slaapplaatsen, een keuken en eigen douche en toilet. Of een Astro mobile home, geschikt voor vier personen en van alle gemakken voorzien. Ook de faciliteiten zijn uitstekend in orde. Bij Camping de Wildhoeve kunnen de gasten gebruik maken van een buiten- en binnenzwembad, een waterspeeltuin voor kinderen en vele andere faciliteiten.

Omdat Camping de Wildhoeve in een groene bosrijke omgeving ligt, hebben we de kampeervelden met hoogtefoto’s vastgelegd. Zo krijgt de bezoeker in een oogopslag een indruk van de fraaie omgeving. Ook de verschillende faciliteiten zijn opgenomen in deze virtuele tour van de camping, waardoor de toekomstige gasten zich een goed beeld kunnen vormen van Camping de Wildhoeve. Om de navigatie te vergemakkelijken hebben we een menu én een interactieve plattegrond geïntegreerd in de virtuele tour. Ook zijn geluiden toegevoegd om de beleving nog echter te maken.

Een virtuele tour camping laten ontwikkelen?

Wilt u uw gasten met een virtuele tour de camping ook alvast een online kijkje op uw camping geven? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kan via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van een virtuele tour camping!


Voorbeelden virtuele tours campings

Virtuele tour Camping de Parelhoeve

Camping de Parelhoeve

Virtuele tour Ardoer Camping de Noetselerberg

Ardoer Camping de Noetselerberg

Virtuele tour Camping Starnbosch

Camping Starnbosch

Virtuele tour Camping en Chaletpark Heetveld

Camping en Chaletpark Heetveld

Virtuele tour Camping de Vennen

Camping de Vennen

Virtuele tour Camping Duinoord Ameland

Camping Duinoord

Virtuele tourCamping de Flierweide

Camping de Flierweide

Virtuele tour Ardoer Camping de Wildhoeve

Ardoer Camping de Wildhoeve

Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen