Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Overnachten, presenteer het met een virtuele tour

Heeft u een prachtige plek waar gasten kunnen overnachten? Laat het dan zien met een virtuele tour! Of het nu een B&B, vakantiehuis of een jacht is, met onze 360graden fotografie brengen wij elke ruimte mooi in beeld. Zo hebben uw gasten van te voren al een mooi beeld.


B&B Maupertuus

Virtuele tour B&B Maupertuus

Gelegen in Bennekom, naast het centrum, tref je B&B Maupertuus. Hier kan je verblijven in een prachtige groene omgeving en tot rust komen. Om online dit te laten zien hebben wij voor de virtuele tour dit alles in beeld gebracht. Het terras, de kamers, de ontbijtzaal maar ook de entree. Nu kan je thuis al zien hoe de B&B eruit ziet voordat je er zelf maar bent geweest. Nieuwsgierig? Bekijk het dan zelf met de virtuele tour van B&B Maupertuus.


La Cour Neuve sur Allier

Virtuele tour La Cour Neuve Frankrijk

La Cour Neuve is een luxe landhuis gelegen in de Auvergne in Frankrijk. Een prachtige plek voor een overnachting of een vakantie. La Cour Neuve biedt daarvoor verschillende faciliteiten, namelijk hotelkamers, gites, een (mini)-camping of een blokhut. Door middel van de virtuele tour worden al deze mogelijkheden in beeld gebracht.

Toekomstige gasten krijgen zo al direct op de site een indruk van de mogelijkheden. Dat maakt de keuze voor de gast eenvoudiger: hij weet wat hij kan verwachten. Bij de virtuele tour is een navigatiemenu geïntegreerd. Ook zijn er info-buttons van verschillende faciliteiten toegevoegd en wordt de bezoeker op de homepage van de tour verwelkomt door vrolijk kwetterende vogels.


Logeren in Hattem

Virtuele tour Logeren in Hattem

Logeren in Hattem is een luxe appartement gelegen in het centrum van de hanzestad Hattem. Door deze ligging is het een ideale plaats om vanuit hier de omgeving te verkennen. De Veluwe, Zwolle, zijn vanuit hier allemaal heel dichtbij.

Door middel van de virtuele tour worden de faciliteiten die het appartement heeft in beeld gebracht. Toekomstige gasten kunnen op de site direct zien wat ze kunnen verwachten.


Aqualicious Yachtcharter

Aqualicious Yachtcharter Zwartsluis

Aqualicious Yachtcharter in Zwartsluis verhuurt luxe jachten. Door middel van een virtuele tour kunnen toekomstige huurders via hun pc, tablet, smartphone of in virtual reality (VR) een kijkje nemen aan boord van de schepen. Zo weten ze vooraf precies wat ze mogen verwachten aan boord van hun schip als ze dat huren. Door onze expertise is het geen probleem om in kleinere ruimtes te fotograferen. Mede hierdoor is het laten zien met een virtuele tour van je verhuuraccommodatie ook bijzonder geschikt om bijvoorbeeld campers, vouwwagens of andere verhuuraccommodaties in beeld te brengen.


Ook een virtuele tour laten maken van uw B&B of appartement?

Wilt u uw accommodatie, waar gasten kunnen overnachten, ook prachtig in beeld laten brengen met een virtuele tour? Wij denken graag met u mee over hoe wij dit voor u op de mooiste manier kunnen realiseren. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kan via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site.Voorbeelden virtuele tours voor overnachten

Virtuele tour Maupertuus B&B

Bed and Breakfast

Virtuele tour Groepsaccommodatie de Zwemkolk

Groepsaccommodatie

Virtuele tour La Cour Neuve

Chambres d'Hôtes

Virtuele tour Villa Heideparel

Villa