Neem contact op 06 - 407 466 38

Virtuele tour voor hotels

Met virtuele tours hotels geeft u uw gasten de ultieme online beleving van uw hotel. Dus heeft u een hotel? En wilt u uw gasten de sfeer laten ervaren tijdens een verblijf in uw hotel? Dan is een virtuele tour voor uw hotel dé manier om uw hotel te presenteren. Met een virtuele tour voor hotels worden alle aspecten van uw hotel door ons professioneel in beeld gebracht met oog voor detail.

Virtuele tour hotels voor Strandhotel Buren aan Zee

Virtuele tour Strandhotel Buren aan Zee

Strandhotel Buren aan Zee heeft een unieke ligging, het ligt midden in de duinen op Ameland. Vanuit het hotel is het kort naar het strand toe. Om de unieke liggen te laten zien hebben wij een hoogte foto gemaakt. Daarnaast zijn ook de faciliteiten in het hotel in beeld gebracht, de wellness, de sauna maar vanzelfsprekend ook de hotel kamers. Het hotel heeft diverse kamers, variërend van een standaard kamer tot en met een luxe suite. Al de verschillende type kamers komen terug in de virtuele tour voor het hotel en ook is het uitzicht op het balkon vastgelegd.
Het strandhotel krijgt ook veel internationale gasten. De virtuele tour voor hotels is daarom meertalig uitgevoerd en voorzien van een navigatie menu zodat de gasten gemakkelijk kunnen navigeren. Benieuwd? Neem dan zelf een kijkje met de virtuele tour voor hotel.

Meer dan virtuele tour hotels

Steeds meer mensen weten ons te vinden. En dat is niet zo gek, want wij bieden virtuele tours voor hotels van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de mogelijkheden voor virtuele tours eindeloos. Zo maken wij naast virtuele tours voor hotels ook een virtuele tour voor campings, vakantieparken, scholen, restaurants en meer.

Uw hotel ook in beeld met een virtuele tour voor hotels?

Wilt u uw gasten ook virtueel uw hotel laten beleven? Neem voor meer informatie over virtuele tour hotels vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per telefoon via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38, of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst met het realiseren van virtuele tours voor hotels!


Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen