Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour voor hotels

Met virtuele tours hotels geeft u uw gasten de ultieme online beleving van uw hotel. Dus heeft u een hotel? En wilt u uw gasten de sfeer laten ervaren tijdens een verblijf in uw hotel? Dan is een virtuele tour voor uw hotel dé manier om uw hotel te presenteren. Met een virtuele tour voor hotels worden alle aspecten van uw hotel door ons professioneel in beeld gebracht met oog voor detail.

Virtuele tour hotels voor Strandhotel Buren aan Zee

Virtuele tour Strandhotel Buren aan Zee

Strandhotel Buren aan Zee heeft een unieke ligging, het ligt midden in de duinen op Ameland. Vanuit het hotel is het kort naar het strand toe. Om de unieke liggen te laten zien hebben wij een hoogte foto gemaakt. Daarnaast zijn ook de faciliteiten in het hotel in beeld gebracht, de wellness, de sauna maar vanzelfsprekend ook de hotelkamers. Het hotel heeft diverse kamers, variërend van een standaard kamer tot en met een luxe suite. Al de verschillende type kamers komen terug in de virtuele tour voor het hotel en ook is het uitzicht op het balkon vastgelegd.

Het strandhotel krijgt ook veel internationale gasten. De virtuele tour voor hotels is daarom meertalig uitgevoerd en voorzien van een navigatie menu zodat de gasten gemakkelijk kunnen navigeren. Benieuwd? Neem dan zelf een kijkje met de virtuele tour voor hotel.

Virtuele tour Hotel de Vischpoorte

Virtuele tour Hotel de Vischpoorte

Hotel de Vischpoorte ligt in het centrum van de mooie hanzestad Deventer. Wil je Deventer ontdekken en overnachten? Bij een verblijf bij Hotel de Vischpoorte zal het je aan niets ontbreken. Het hotel beschikt over verschillende kamers, variërend in grote. Zo kan je verblijven in een B&B, studio, appartement en een penthouse. Om de diversiteit goed online te laten zien hebben we deze allemaal in beeld gebracht. De verschillende hotelkamers en appartementen zijn direct aanroepbaar en op de website van het hotel bij de desbetreffende hotelkamer / appartement erbij gezet. Toekomstige bezoekers kunnen het direct zien!

Om de virtuele tour compleet te maken is deze in 3 talen uitgevoerd, zijn er call2action buttons toegevoegd en hebben we bestaande, normale foto's toegevoegd. De online presentatie van de prachtige hotelkamers en appartementen is compleet.

Hotel 't Losse Hoes

Virtuele tour Hotel 't Losse Hoes

Hotel 't Losse Hoes ligt midden in het natuurgebied van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug bovenop de Holterberg. Bij 't Losse Hoes kan je heerlijk eten in drinken in een prachtige ambiance. Daarnaast is het ook een mooie plek om te vergaderen, een besloten feest te houden en kan je er ook overnachten in het hotel. Om bezoekers online de prachtige locatie te laten zien, hebben wij een prachtige virtuele tour gemaakt. Dit gecombineerd met hoogtefotografie om de landelijke bosrijke omgeving te laten zien.

De virtuele tour hebben wij online gezet in de systemen van Google Street View, toekomstige bezoekers krijgen deze gelijk te zien als ze op Hotel 't Losse Hoes zoeken in Google. In de virtuele tour hebben wij alles in beeld gebracht, de prachtige ruimtes binnen, het mooie terras buiten, de vergaderzalen en natuurlijk een hotelkamer.

Virtuele tour hotelkamer 't Losse Hoes

De hotelkamers liggen naast het restaurant 't Losse Hoes. In de virtuele tour kunnen mensen zelf deze route navigeren en ook zien hoe de hotelkamer eruit ziet. Vanzelfsprekend is de virtuele tour te gebruiken op eigen website en leveren wij de support hiervoor, de online presentatie klopt!

Meer dan virtuele tour hotels

Steeds meer mensen weten ons te vinden. En dat is niet zo gek, want wij bieden virtuele tours voor hotels van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de mogelijkheden voor virtuele tours eindeloos. Zo maken wij naast virtuele tours voor hotels ook een virtuele tour voor campings, vakantieparken, scholen, restaurants en meer.

Uw hotel ook in beeld met een virtuele tour voor hotels?

Wilt u uw gasten ook virtueel uw hotel laten beleven? Neem voor meer informatie over virtuele tour hotels vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per telefoon via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38, of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst met het realiseren van virtuele tours voor hotels!