Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Werkzaam in de Retail? Laat uw bedrijf zien met een virtuele tour

Bent u werkzaam in de retail? Heeft u bijvoorbeeld een kapperszaak, slijterij, warenhuis, fietsenzaak, brillenzaak? Laat u winkel dan zien met een virtuele tour! Bezoekers kunnen dan online uw bedrijfs alvast ervaren.


Virtuele tour Profile Gait Rigter Zwolle

Profile Gait Rigter Zwolle

Profile Gait Rigter is de grootste fietsenwinkel van Zwolle. Hier vind je een compleet aanbod en persoonlijk advies. Naast normale fietsen hebben ze ook een compleet aanbod van e-bike's maar ook kinderfietsen. En, ben je benieuwd hoe ze fietsen repareren? Neem dan een kijkje in de open werkplaats. Voor Profile Gait Rigter hebben wij de virtuele tour in Google Street View verzorgd, mensen die zoeken op het bedrijf, krijgen deze gelijk te zien én is deze te gebruiken op hun eigen website.


Virtuele tour Boer Staphorst

Boer Staphorst

Boer Staphorst, met ruim 22.000m2 vloeroppervlak, is het een compleet bouw- en woonwaren huis. Je vind hier echt alles, doe-het-zelf, vloeren, verf, bouwmaterialen, wooninrichting, tuin, keukens, badkamers en nog veel meer. Om online dit te laten zien hebben wij Boer Staphorst in beeld gebracht met de virtuele tour. Bezoekers die het niet kennen kunnen nu online kijken hoe groot en compleet Boer Staphorst is. Gezien de grote is er ook een heerlijk restaurant aanwezig waar je wat kunt eten en drinken tijdens het winkelen. Benieuwd? Ontdek dan Boer Staphorst met de virtuele tour.


Virtuele tour van De Wolff Optiek te Assen

Virtuele tour De Wolff Optiek Assen

De Wolff Optiek in Assen is een modieuze brillenwinkel, gevestigd in het centrum van Assen. De virtuele tour laat de toekomstige klant kennismaken met de winkel en geeft ook meteen een indruk van het uitgebreide assortiment.


Ook een virtuele tour laten maken van uw winkel?

Wilt u online laten zien hoe uw bedrijf er uit ziet? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij denken graag met uw mee voor het realiseren van een virtuele tour (rondleiding) van uw winkel.


Voorbeelden van virtuele tours voor Retail bedrijven

Centre Cosmetique

Centre Cosmetique

Stadscafé Blij

Stadscafé Blij

De echte groenteman

De echte groenteman

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens

Haarstudio Emmen

Haarstudio Emmen

Bakkerij van der Most Heino

Bakkerij van der Most Heino

Noordman Vloer en Raambekleding

Noordman Vloer en Raambekleding

Muziekhuis Souman

Muziekhuis Souman