Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Presenteer uw showroom online met een virtuele tour!

Heeft u een prachtige showroom met uw producten of diensten voor het bezoek van uw klanten? Dan is het in beeld brengen hiervan met een virtuele tour een mooie manier om deze ook online te laten zien. Met een virtuele tour is uw showroom 24 uur per dag online te bezoeken. Bezoekers kunnen zich op deze manier alvast online oriënteren. Door het integreren van tekst, video en audio elementen in de virtuele tour kunt u nadruk leggen op speciale aspecten van uw producten of diensten. Daarnaast wordt op deze manier nog meer interactiviteit gecreëerd voor de bezoeker.


Virtuele tour KVS project en kantoorinrichting

Virtuele tour KVS project en kantoorinrichting

KVS project en kantoorinrichting te Zwolle bieden een complete inrichting voor uw bedrijf. Na de inventarisatie met de klant; creëert KVS uw omgeving. In Zwolle staat de showroom van KVS project en kantoorinrichting. Dit is een plek voor inspiratie met verschillende voorbeelden van oplossingen voor de klant. Hierbij is te denken aan akoestische oplossingen; zit-sta werkplekken, ergonomische stoelen en diverse stijlen van inrichten. Om de klanten voor het bezoek bij KVS al een impressie te geven van de showroom hebben we een virtuele tour gemaakt.

De virtuele tour hebben wij in de systemen van Google Streetview geplaatst. Door plaatsing in Google Streetview zijn de 360°-foto's direct zichtbaar wanneer klanten in Google zoeken naar KVS project- en kantoorinrichting. Naast integratie in de systemen van Google Streetview is de virtuele tour ook te gebruiken op hun eigen website.


Virtuele tour voor Keukencentrum Marssum

Virtuele tour Keukencentrum Marssum

In Marssum, Friesland, staat Keukencentrum Marssum. Keukencentrum Marssum maakt en plaatst prachtige (maatwerk) keukens. Zij kiezen voor een persoonlijke benadering waarmee het hebben van een online rondleiding door de showroom een mooie toegevoegde waarde is. Met deze online rondleiding (virtuele tour) is Keukencentrum Marssum 24 uur per dag geopend voor hun klanten en geven ze de klant de mogelijkheid om zich alvast te oriënteren voor het bezoek. Of om na een bezoek de virtuele tour nog een keer te bekijken voor een optimale keuze van een keuken oplossing.

Met het plaatsen van de virtuele tour is deze zichtbaar wanneer er door klanten gezocht wordt in Google. Ook is de virtuele tour geïntegreerd op de website. Zo kan deze ook gebruikt worden voor advies op afstand. Hiermee geeft de virtuele tour meer online zichtbaarheid en krijgen bezoekers een compleet beeld.


Virtuele tour Fendt, Mechan Groep

Virtuele tour Fendt, Mechan Groep

De Mechan Groep in Achterveld is o.a. importeur van het tractormerk Fendt. Op hun bedrijfsterrein staat een prachtige showroom met de nieuwste Tractoren en werktuigen van Fendt. Om dit online te presenten mochten wij een prachtige maatwerk virtuele tour maken.

Tijdens de gesprekken hebben we de verschillende wensen geïnventariseerd. Op basis hiervan is een plan gemaakt hoe wij de producten het beste in beeld kunnen brengen. Uiteraard is hierbij een geschikt moment gekozen om te fotograferen. In de virtuele tour zijn tekst, weblinks en video geïntegreerd. Met deze integratie zijn de producten online verder toegelicht. Om de beleving compleet te maken hebben wij een navigatie menu geïntegreerd waarmee de bezoeker kan navigeren naar het gewenste product. Met dit menu is het voor de bezoeker ook mogelijk om te schakelen tussen de virtuele showroom voor de tractoren of voor de werktuigen. Een mooie oplossing voor de klant!


Uw showroom ook presenteren met een virtuele tour?

Ook uw showroom online in beeld brengen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38. Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in. Wij denken graag met u mee voor het realiseren van een virtuele tour door uw showroom.


Voorbeelden van virtuele tours van showrooms

Virtuele tour KVS project en kantoorinrichting - Zwolle

Project / kantoorinrichting

Virtuele tour Rikken Wonen en Slapen - Dronten

Wonen en Slapen

Virtuele tour Keukencentrum Marssum

Keukencentrum

Virtuele tour Woninginrichting Boer Wonen en Slapen - Bolsward

Woninginrichting

Virtuele tour Zwaagstra Sierbestrating - Noordscheschut

Sierbestrating

Virtuele tour ABC Kachels - Kampen

Kachels

Virtuele tour Kuipers Muziekhuis - Leens

Muziekhuis

Virtuele tour Bespaarpartner zonne-energie - Tuk

Zonne-energie

Virtuele tour Fendt, Mechan Groep

Fendt Tractoren

Virtuele tour Boer Staphorst

Woonwinkel

Virtuele tour Hemmes Tuin & Lifestyle - Coevorden

Tuin & Lifestyle

Virtuele tour Buiter Beton - Balkbrug

Showtuin

Virtuele tour Mohocar Caravans - Ommen

Caravans

Noordman Vloer en Raambekleding - Hattem

Vloer en Raambekleding

Virtuele tour Bravo Vouwwagen Wereld - Ommen

Vouwwagens

Virtuele tour Kwekerij Baas - Ens

Kwekerij