Neem contact op 06 - 407 466 38

Virtuele tour scholen en onderwijs

Steeds vaker vindt de eerste oriëntatie via het internet plaats en een virtuele tour door scholen sluit hierop aan. Toekomstige leerlingen alvast rondleiden door uw onderwijsinstelling? Wij zorgen voor een virtuele tour op maat.

Virtuele tour scholen voor basisschool IKC Het Festival

Virtuele tour Basisschool IKC Het Festival

Basisschool IKC het Festival te Zwolle is een integraal kind centrum. Kinderen kunnen hier van klein tot groot terecht. Beginnend bij de crèche van Domein kinderopvang, doorstromend naar de basisschool met VSO en BSO, alles onder één dak. Om dit geheel mooi te presenteren is een virtuele tour gemaakt waarbij al deze aspecten in beeld zijn gebracht.
Om de navigatie te vergemakkelijken is in de virtuele tour een menu verwerkt en zijn er op plekken informatie buttons opgenomen om de virtuele tour voor scholen nog leuker én informatiever te maken.

Virtuele tour scholen voor Wavin Academy

Virtuele tour Wavin Academy

De Wavin Academy te Hardenberg is één van de 3 academy's van Wavin in Europa. In Hardenberg is deze locatie recentelijk geopend. De virtuele tour voor scholen wordt gebruikt om digitaal de trainingslocatie aan klanten te kunnen laten zien. Nieuwsgierig? Kijk en beleef het zelf met de virtuele tour door de school.

Virtuele tour scholen voor basisschool de Tamarisk

Virtuele tour basisschool de Tamarisk

Basisschool de Tamarisk in Biddinghuizen is recentelijk verbouwd en voorzien van nieuwe leermiddelen. Om de ouders van de toekomstige leerlingen dit te laten zien is er gekozen voor een virtuele tour voor scholen in Google. Voor de basisschool verhoogd dit de zichtbaarheid in Google mede doordat deze direct zichtbaar is in de zoekresultaten. Met het oog op privacy zijn hierbij geen kinderen in beeld gebracht.

Uw school of onderwijsinstelling ook in beeld met een virtuele tour voor scholen?

Wilt u uw toekomstige leerlingen of studenten ook virtueel uw school of onderwijsinstelling laten beleven? Neem voor meer informatie over virtuele tour door scholen vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per telefoon via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst met het realiseren van een virtuele tour door scholen of onderwijsinstellingen!


Onlineinbeeld.nl krijgt van klanten een 9.2 uit 10 op basis van 17 beoordelingen