Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour scholen en onderwijs

Steeds vaker vindt de eerste oriëntatie via het internet plaats en een virtuele tour voor scholen sluit hierop aan. Hoe ziet de school eruit? Hoe zijn de lokalen ingedeeld? Is er een mooie gymzaal? En welke faciliteiten zijn er allemaal? Dit, en nog veel meer kan je allemaal online laten zien met een interactieve virtuele tour. Hiermee kunnen ouders en toekomstige leerlingen de school zelf ontdekken, net alsof ze er echt zijn. Ook toekomstige leerlingen alvast rondleiden door uw onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee om te zien hoe wij ook uw verhaal online kunnen vertellen.


Virtuele tour voortgezet onderwijs Agnieten College

Virtuele tour voortgezet onderwijs Agnieten College

Naar het voortgezet onderwijs gaan is een grote stap voor leerlingen en hun ouders. Beiden willen graag weten wat voor een onderwijs wordt gegeven maar uiteraard willen leerlingen vooral ook weten hoe de school eruit ziet. Waar zijn de lokalen, is er een kantine, hoe zit het met de fietsenstalling en wat is de uitstraling van de school. Vaak zijn dit nog maar enkele vragen welke toekomstige leerlingen zichzelf stellen bij de overstap naar een nieuwe school in het voortgezet onderwijs. Met een virtuele tour laat je je school al online zien en beantwoord je alvast een paar van de vragen van leerlingen en hun ouders.

Voor het Agnieten College te Wezep hebben wij een virtuele tour mogen maken welke aansluit bij de eerste vragen van leerlingen welke naar het voorgezet onderwijs gaan. De faciliteiten zoals de kantine, aula, schoolplein en fietsenstalling zijn in beeld gebracht. Daarnaast hebben we diverse lokalen gefotografeerd zoals: een wiskunde lokaal, een practicum lokaal, het muzieklokaal en het kooklokaal. Hierdoor creëer je als school een reëel beeld wat de toekomstige leerlingen kunnen verwachten. Om de ligging van de school in de wijk te laten zien hebben we de school met een hoogtefotografie in beeld gebracht. Voor het compleet maken van de virtuele tour is er een navigatie-menu geïntegreerd. De complete virtuele tour is in Virtual Reality (VR) te bekijken.

Om willende van de privacy / AVG hebben wij deze school zonder leerlingen en docenten gefotografeerd. De virtuele tour wordt nog verder uitgebreid met tekst en video om meer interactie en beleving te creëren. Door de modulaire opzet van een virtuele tour is het gemakkelijk om op een later moment actuele wijzigingen door te voeren.


Virtuele tour scholen voor basisschool IKC Het Festival

Virtuele tour Basisschool IKC Het Festival

Basisschool IKC het Festival te Zwolle is een integraal kind centrum. Kinderen kunnen hier van klein tot groot terecht. Beginnend bij de crèche van Domein kinderopvang, doorstromend naar de basisschool met VSO en BSO, alles onder één dak. Om dit geheel mooi te presenteren is een virtuele tour gemaakt waarbij al deze aspecten in beeld zijn gebracht.

In overleg met de school hebben wij geschikte momenten uitgekozen waarbij we de mooiste beelden konden maken om het verhaal van de school te laten zien. Tijdens het fotograferen was iedereen op de hoogte dat er gefotografeerd werd. Kwam iemand liever niet in beeld? Dan houden we daar vanzelfsprekend rekening mee. Om de navigatie in de virtuele tour te vergemakkelijken is er een menu in verwerkt en zijn er op plekken informatie buttons opgenomen om de virtuele tour van de basisschool nog leuker én informatiever te maken. Om het plaatje compleet te maken hebben we een prachtige hoogtefoto van het schoolplein gemaakt. Beleef nu zelf IKC Het Festival met de virtuele tour


Virtuele tour Basisschool de Schelp te Wervershoof

Virtuele tour Basisschool de Schelp

Basisschool de Schelp in Wervershoof hebben we met een prachtige virtuele tour in beeld mogen brengen. Bij Basisschool de Schelp kunnen leerlingen zichzelf zijn en zijn er kanjerlessen om van elkaar te leren.

Om online een compleet beeld te geven hebben wij lokalen van verschillende groepen in beeld gebracht. Daarnaast zijn ook de faciliteiten in beeld gebracht, bijvoorbeeld de gymzaal, de aula, het levelwerk en het schoolplein. In de huisstijl van Basisschool de Schelp is er een menu geïntegreerd. Daarnaast zijn er video's en teksten toegevoegd aan de virtuele tour; hierdoor krijgt de bezoeker behalve een beeld van de school ook gelijk extra informatie. Op deze manier kan je altijd een bezoek brengen aan Basisschool de Schelp.


Virtuele tour openbare basisschool Koningin Emmaschool te Bussum

Virtuele tour openbare basisschool Koningin Emmaschool

Voor de openbare basisschool Koningin Emmaschool te Bussum hebben wij een interactieve virtuele tour mogen verzorgen. De school is nu altijd online te bezoeken voor een virtuele rondleiding.

Uiteraard is er voor uniformiteit de huisstijl van de basisschool verwerkt in de virtuele tour. Om de bezoeker alle informatie te geven zijn er in de virtuele tour buttons verwerkt met tekst, foto’s en video’s. Om nog meer beleving te creëren zijn er op de achtergrond de geluiden te horen uit de diverse klassen. Benieuwd? Kijk en ontdek zelf openbare basisschool Koningin Emmaschool met de virtuele tour.


Virtuele tour basisschool de Tamarisk

Virtuele tour basisschool de Tamarisk

Basisschool de Tamarisk in Biddinghuizen is recentelijk verbouwd en voorzien van nieuwe leermiddelen. Om de ouders van de toekomstige leerlingen dit te laten zien is er gekozen voor een virtuele tour voor scholen in de systemen van Google Streetview. Met een virtuele tour in de systemen van Google verhoog je de zichtbaarheid in Google. De virtuele tour is o.a. direct zichtbaar op de bedrijfspagina van de school en in Google Maps. Met het oogpunt op privacy en AVG hebben we buiten openingstijden om gefotografeerd en indien nodig zijn dingen geblurred (wazig gemaakt). Nu kan je altijd, online, de school bezoek met een virtuele rondleiding, kijk en ontdekt het zelf!


Virtuele tour scholen voor Wavin Academy

Virtuele tour Wavin Academy

De Wavin Academy te Hardenberg is één van de 3 academy's van Wavin in Europa. In Hardenberg is deze locatie recentelijk geopend. De virtuele tour voor scholen wordt gebruikt om digitaal de trainingslocatie aan klanten te kunnen laten zien. Nieuwsgierig? Kijk en beleef het zelf met de virtuele tour door de school.


Uw school of onderwijsinstelling ook in beeld met een virtuele tour?

Wilt u uw toekomstige leerlingen of studenten ook virtueel rondleiden door uw school of onderwijsinstelling? Neem dan voor meer informatie over een virtuele tour (360°-rondleiding) door scholen vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per telefoon via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst met het realiseren van een virtuele tour door uw school of onderwijsinstelling!Voorbeelden van virtuele tours van scholen en onderwijsinstellingen

Virtuele tour Basisschool Koningin Emmaschool - Bussum

Basisschool

Virtuele tour Integraal Kind Centrum Het Festival - Zwolle

Integraal Kind Centrum

Virtuele tour Voorgezet onderwijs Gerrit Rietveld College - Utrecht

Voortgezet onderwijs

Virtuele tour Beroepsonderwijs ROC van Twente - Hengelo

Beroepsonderwijs

Virtuele tour speciaal onderwijs Onderwijscentrum De Twijn - Zwolle

Speciaal onderwijs

Virtuele tour Kindcentrum De Kloostertuin - Assen

Kindcentrum De Kloostertuin

Virtuele tour Kindcentrum Beatrix - Beilen

Kindcentrum Beatrix

Virtuele tour Kindcentrum De Lichtbaak - Assen

Kindcentrum De Lichtbaak

Virtuele tour Christelijk Kindcentrum Het Kompas - Assen

Christelijk Kindcentrum Het Kompas