Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour scholen en onderwijs

Steeds vaker vindt de eerste oriëntatie via het internet plaats en een virtuele tour voor scholen sluit hierop aan. Hoe ziet de school eruit? Hoe zijn de lokalen ingedeeld? Is er een mooie gymzaal? En welke faciliteiten zijn er allemaal? Dit, en nog veel meer kan je allemaal online laten zien met een interactieve virtuele tour. Hiermee kunnen ouders en toekomstige leerlingen de school zelf ontdekken, net alsof ze er echt zijn. Ook toekomstige leerlingen alvast rondleiden door uw onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee om te zien hoe wij ook uw verhaal online kunnen vertellen.


Virtuele tour scholen voor basisschool IKC Het Festival

Virtuele tour Basisschool IKC Het Festival

Basisschool IKC het Festival te Zwolle is een integraal kind centrum. Kinderen kunnen hier van klein tot groot terecht. Beginnend bij de crèche van Domein kinderopvang, doorstromend naar de basisschool met VSO en BSO, alles onder één dak. Om dit geheel mooi te presenteren is een virtuele tour gemaakt waarbij al deze aspecten in beeld zijn gebracht.
In overleg met de school hebben wij geschikte momenten uitgekozen waarbij we de mooiste beelden konden maken om het verhaal van de school te laten zien. Tijdens het fotograferen was iedereen op de hoogte dat er gefotografeerd werd. Kwam iemand liever niet in beeld? Dan houden we daar vanzelfsprekend rekening mee. Om de navigatie in de virtuele tour te vergemakkelijken is er een menu in verwerkt en zijn er op plekken informatie buttons opgenomen om de virtuele tour van de basisschool nog leuker én informatiever te maken. Om het plaatje compleet te maken hebben we een prachtige hoogtefoto van het schoolplein gemaakt. Beleef nu zelf IKC Het Festival met de virtuele tour


Virtuele tour basisschool de Tamarisk

Virtuele tour basisschool de Tamarisk

Basisschool de Tamarisk in Biddinghuizen is recentelijk verbouwd en voorzien van nieuwe leermiddelen. Om de ouders van de toekomstige leerlingen dit te laten zien is er gekozen voor een virtuele tour voor scholen in de systemen van Google Streetview. Met een virtuele tour in de systemen van Google verhoog je de zichtbaarheid in Google. De virtuele tour is o.a. direct zichtbaar op de bedrijfspagina van de school en in Google Maps. Met het oogpunt op privacy en AVG hebben we buiten openingstijden om gefotografeerd en indien nodig zijn dingen geblurred (wazig gemaakt). Nu kan je altijd, online, de school bezoek met een virtuele rondleiding, kijk en ontdekt het zelf!


Virtuele tour scholen voor Wavin Academy

Virtuele tour Wavin Academy

De Wavin Academy te Hardenberg is één van de 3 academy's van Wavin in Europa. In Hardenberg is deze locatie recentelijk geopend. De virtuele tour voor scholen wordt gebruikt om digitaal de trainingslocatie aan klanten te kunnen laten zien. Nieuwsgierig? Kijk en beleef het zelf met de virtuele tour door de school.


Uw school of onderwijsinstelling ook in beeld met een virtuele tour?

Wilt u uw toekomstige leerlingen of studenten ook virtueel rondleiden door uw school of onderwijsinstelling? Neem dan voor meer informatie over een virtuele tour (360°-rondleiding) door scholen vrijblijvend contact met ons op. Dat kan per telefoon via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst met het realiseren van een virtuele tour door uw school of onderwijsinstelling!