Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tours voor sportbedrijven

Bent u met uw bedrijf actief in de sport? Dan is het presenteren van uw bedrijf met een virtuele tour dé manier om mensen enthousiast te krijgen om bij u komen sporten. Wij denken graag met u mee hoe wij uw bedrijf het beste tot zijn recht kunnen laten komen in de virtuele tour. Om een idee te geven treft u hieronder enkele voorbeelden welke wij in beeld hebben gebracht.


Virtuele tour Golfclub Zwolle

Virtuele tour Golfclub Zwolle

Gelegen naast de Wythemerplas vind je Golfclub Zwolle. Golfclub Zwolle heeft een schitterende 18 holes golfbaan met prachtige oefen faciliteiten. Een driving range, chipping area, putting green en een PAR3 baan ontbreken natuurlijk niet. Na het golfen kan je op het terras van het clubhuis heerlijk wat eten en drinken en genieten van een schitterend uitzicht op de golfbaan.

Voor de Golfclub hebben wij, met hoogtefotografie, de golfbaan volledig in beeld gebracht. Door met hoogtefotografie te werken creëer je overzicht, je kan vanaf de teebox de hole zien liggen en daarbij de hindernissen zien. Heb je een wedstrijd? Dan kan je je nu thuis online voorbereiden! Maak dit nog echter door het in VR (Virtual Reality) te bekijken.


Virtuele tour Fit20

Fit20 Zwolle

Fit20 is een fitness centrum met een formule waar je in 20 minuten per week fit bent. Dit unieke concept heeft al 2 locaties in Zwolle welke wij in beeld hebben gebracht met een virtuele tour. Bij Fit20 hoef je je niet om te kleden en kan je het trainen tussen je werk door doen. Benieuwd hoe dit gaat en hoe Fit 20 er van binnen uitziet? Kijk dan zelf rond met de virtuele tour.


Virtuele tour Indoor Ski Centrum Leenman Zwolle

Virtuele tour Indoor Ski Centrum Leenman

Skiën in Nederland? Dat kan! Bij indoor ski centrum Leenman in Zwolle kan je het gehele jaar door skiën en snowboarden op een rolbaan. Deze rolbaan is een band welke ronddraait waardoor je een oneindig lange skipiste creëert. Naast het verzorgen van ski en snowboard lessen kan je er ook terecht in de gezellige skihut voor bedrijfs- en familiefeesten en clinics. Benieuwt hoe het eruit ziet? Neem dan een kijkje met de virtuele tour van het indoor ski centrum.


Uw sportbedrijf ook in beeld met een virtuele tour?

Wil u uw sportbedrijf ook online presenteren door middel van een virtuele tour? Neem voor meer informatie contact met ons op. Dat kan per telefoon via 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38, of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij zijn u graag van dienst voor het realiseren van een virtuele tour van uw sportbedrijf!


Voorbeelden virtuele tours van sport bedrijven

Virtuele tour Zwembad de Vrolijkheid

Zwembad de Vrolijkheid

Virtuele tour MFit Milon Studio

MFit Milon Studio

Virtuele tour Fit20

Fit 20

Virtuele tour Landstede Sportcentrum

Landstede Sportcentrum

Virtuele tour Peppergym

Peppergym

Virtuele tour Golf Club Zwolle

Golf Club Zwolle

Virtuele tour Sportcentrum Putten

Sportcentrum Putten

Virtuele tour Indoor Skicentrum Leenman Zwolle

Indoor Skicentrum