Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour Zorg en Welzijn

Werkzaam in zorg en welzijn? Bijvoorbeeld bij een verzorgingshuis, begeleidt wonen, kinderdagverblijf of een apotheek? Met een virtuele tour laat u uw locatie online zien aan uw bezoekers. Mensen kunnen zich nu thuis al een beeld vormen van uw bedrijf. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van bedrijven in de zorg en welzijn welke wij in beeld gebracht hebben.


Virtuele tour De Hulstkampen te Nieuwleusen

Virtuele tour De Hulstkampen Nieuwleusen

Aan de rand van Nieuwleusen ligt de Hulstkampen. De Hulstkampen is een verzorgings- en verpleeghuis en is onderdeel van Zorgspectrum Het Zand. Hier kan je in een fijne en veilige omgeving wonen. Afhankelijk van de zorgbehoefte kan je hier terecht in zelfstandige huurappartementen tot en met beschermde woonruimtes. De Hulstkampen heeft prachtige faciliteiten, zo is er een pedicure, kapper, winkel, restaurant en kan je een kerkdienst bij wonen. Wij hebben de Hulstkampen volledig in beeld gebracht, de woonafadelingen, de faciliteiten, alles is te zien. In de virtuele tour zijn bewoners en medewerkers zichtbaar, omwille van de AVG hebben deze toestemming gegeven om in beeld gebracht te worden. Een navigatie menu en hoogtefotografie maken de virtuele tour compleet. Benieuwd? Bekijk het zelf in de virtuele tour van De Hulstkampen.


Virtuele tour Stichting de Ontmoeting

Virtuele tour Stichting de Ontmoeting

Stichting de Ontmoeting biedt professionele hulpverlening aan vastgelopen mensen om hun leven weer op orde te krijgen, bijvoorbeeld door begeleidt wonen en werken. Stichting de Ontmoeting heeft hiervoor meerdere locaties, 3 ervan hebben wij in beeld gebracht zodat toekomstige bewononers online kunnen zien waar zij terecht komen. Omwille van de privacy zijn er geen mensen in beeld gebracht en zijn de persoonlijke spullen niet zichtbaar.

In de gemaakte virtuele tour hebben we een prachtige hoogtefoto verwerkt om het terrein in één opslag te laten zien. Daarnaast hebben wij een navigatie menu toegevoegd waarin alle 3 de locaties zijn verwerkt. Met één druk op de knop kan je zien hoe het eruit ziet.


Virtuele tour Kinderdagverblijf Eigen Wijs

Virtuele tour Kinderdagverblijf Eigen Wijs

Voor kinderdagverblijf Eigen Wijs uit Zwolle hebben wij de virtuele tour verzorgd. De virtuele tour brengt alle facetten van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang in beeld. Alle kinderdagverblijf ruimte's zijn gefotografeerd, inclusief de buitenspeel plaatsen. Daarnaast is er buitenschoolse opvang en is er een gymlokaal aanwezig. Dit alles zie je in de virtuele tour. Omwille van privacy hebben we de foto's buiten openingstijden gemaakt en zijn er geen mensen, kinderen en personeel in beeld gebracht. Benieuwd hoe het eruit ziet? Ontdek het kinderdagverblijf zelf.


Virtuele tour Apotheek Bathmen

Virtuele tour Apotheek Bathmen

Heeft u medicijnen nodig? Of advies hierover? De apotheek is de aangewezen plek hiervoor. Maar hoe komt u daar? En is deze toegankelijk voor minder validen? Met een virtuele tour van uw apotheek laat u uw apotheek online zien. Voor Apotheek Bathmen hebben wij deze in beeld gebracht. Van de entree buiten tot en met de apotheek binnen. Om wille van de privacy hebben wij deze zonder mensen in beeld gefotografeerd. De virtuele tour hebben we geplaatst in de systemen van Google Streetview zodat deze direct zichtbaar is als iemand zoekt in Google.


Virtuele tour Ronald McDonald Huis

Virtuele tour Ronald McDonald Huis Woonkamer Isala Virtuele tour Ronald McDonald Huis

In Zwolle, naast het Isala ziekenhuis, is het Ronald McDonald Huis. In het Ronald McDonald huis vinden ouders rust als hun kind in het ziekenhuis ligt. Door de ligging vlak naast het ziekenhuis zijn de ouders dichtbij. Binnen in het Isala ziekenhuis heeft het Ronald McDonald ook een huiskamer, hier kan je in huiselijke sfeer ontspannen. Met de virtuele tour hebben wij dit in beeld gebracht, online kan je nu zien hoe je verblijf eruit ziet. Omwille van de privacy zijn de opname's zonder mensen gemaakt.


Ook in beeld met een virtuele tour?

Ook uw bedrijf met een virtuele tour online laten zien? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Per telefoon kunt u ons bereiken op 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..