Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour theater

Online gasten uw theater laten bezoeken? Dat kan met een prachtige virtuele tour! Met een virtuele tour laat u uw gasten uw theater online beleven, net alsof ze er echt zijn. De entree, de foyer, de zalen, maar ook een kijkje in de artiesten kleedkamers; alles is mogelijk. Door onze ervaring met het fotograferen van theaters weten wij hoe wij deze prachtig in beeld moeten brengen. Om u een idee te geven, hebben wij hieronder enkele mooie voorbeelden:


Virtuele tour van 't HOFtheater in Raalte

Virtuele tour HOFtheater Raalte

In Raalte heb je het HOFtheater, dit middelgrote theater heeft een mooie ronde theaterzaal en heeft 300 plaatsen. Om mensen online het theater te laten zien hebben wij een prachtige virtuele tour gemaakt waarbij wij alle facetten in beeld hebben gebracht. De entree, de foyer en de grote zaal. Merendeels van de voorstellingen zijn 's avonds en hebben wij dus ook de foyer 's avonds gefotografeerd om die sfeer over te brengen. Om maximale online zichtbaarheid te creëren hebben wij de virtuele tour in de systemen van Google Streetview gezet, hierdoor is deze direct zichtbaar voor bezoekers die het theater zoeken in Google. Daarnaast is deze ook te gebruiken op eigen website.


Virtuele tour van Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters

Virtuele tour Schouwburg Odeon - Zwolse Theaters

In het centrum van Zwolle, tegenover museum de Fundatie, heb je Schouwburg Odeon. Onderdeel van Zwolse Theaters beleef je hier 175 jaar theatergeschiedenis. Schouwburg Odeon heeft 3 verschillende zalen, een foyer en het Café Foyé. Wij hebben voor Schouwburg alles in beeld gebracht met een virtuele tour. De zalen, de entree, de foyer, maar ook de artiestkleedkamers komen in beeld, waan je backstage! De virtuele tour staat online in de systemen van Google Streetview, hierdoor krijgen bezoekers die in Google zoeken direct de virtuele tour te zien bij de Google bedrijfsvermelding. Ook is deze te gebruiken op de eigen website, hierbij leveren wij de support om dit te realiseren.


Virtuele tour van Theater de Spiegel - Zwolse Theaters

Virtuele tour Theater de Spiegel - Zwolse Theaters

Aan de rand van het stadscentrum in Zwolle vind je het prachtige Theater de Spiegel van Zwolse Theaters. Dit theater is ontworpen door Martien van Goor en is in 2006 geopend. De grote zaal biedt plaats aan 850 plaatsen, daarnaast zijn er ook andere zalen te huren voor (zakelijke) events en is er een restaurant. Met de virtuele tour laten wij al deze facetten zien; de entree, de foyer, het restaurant en de zalen. Het fotograferen hebben we op een rustig moment gedaan zodat alles netjes en goed voorbereid was. Benieuwd naar het eindresultaat? Ontdek het dan zelf met de virtuele tour van Theater de Spiegel!


Uw theater ook in beeld met een virtuele tour?

Uw gasten uw theater online virtueel laten zien? Neem voor meer informatie over een virtuele tour voor uw theater vrijblijvend contact met ons op. Per telefoon kunt u ons bereiken op 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met het realiseren van een virtuele tour van uw theater!