Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Over Online in Beeld

Logo Google Street View Trusted

Krijg meer klanten en bezoekers dankzij 360°-fotografie en virtuele tours

  • U heeft een bedrijf, camping, showroom of hotel, maar via uw website krijgt u onvoldoende klanten?
  • De website bevat alle informatie die u de bezoeker kunt bieden, maar het leidt niet tot meer aanvragen?
  • Wilt u dit veranderen, maar weet u niet hoe?
  • Vreet het gevoel dat er meer in zit dan er nu uitkomt aan u?

Prijs en toegevoegde waarde

"Een virtuele tour is te duur." Of: "Ik zie de toegevoegde waarde er niet van in." Misschien komt het u bekend voor als u dit leest, heeft u dezelfde gevoelens. Het is een vaak gehoord argument als het gaat om 360°-fotografie en virtuele tours. Het tegenovergestelde is echter waar. Wanneer u bij iemand op bezoek gaat, bekijkt u via Google Maps vast even waar deze persoon gevestigd is of woont? Zo kunt u alvast zien waar u naartoe gaat. Dat willen uw potentiële klanten ook. Laat ze alvast even bij u binnenkijken via uw website, dan krijgen ze direct een vertrouwensboost. U maakt een potentiële klant al enthousiast voordat hij een stap over de drempel zet. De investering in een virtuele tour verdient u daardoor snel weer terug. Bekijk maar eens de ervaringen van onderstaande bedrijven, die een virtuele tour bij Online in Beeld hebben afgenomen:


Anne & Max

M. Hilbrants

Anne & Max

"Super bedankt Erwin de Wolff!
De online tour voor Anne & Max Zwolle Sassenstraat geeft weer wat we willen zijn, de huiskamer van de stad. Bedankt voor het mooie eindresultaat!"

"Erwin heeft een mooie virtuele tour gemaakt van onze locatie in Haarlem van Bloemen Bezorgen Haarlem. Erwin onderscheidt zich in het meedenken en zorgt er voor dat het netjes op de foto komt. Het is je online visitekaartje en dat moet goed zijn."

"Dank je wel voor de update van de virtuele tour, het ziet er weer fantastisch uit. Op deze manier kunnen we onze (potentiële) gasten alvast zin in hun vakantie op Klein Vaarwater laten krijgen. Super!"Wilt u ervaren hoe mooi een virtuele tour kan zijn? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Over Erwin de Wolff


Erwin de WolffSinds 2008 ben ik, Erwin de Wolff, actief in de wereld van internet. In eerste instantie bouwde ik websites, maar al snel nam de liefde voor fotografie bezit van mij. Ik ben al van jongs af aan gek op fotograferen. Daarom ben ik in 2013 begonnen met het maken van virtuele tours en 360°-fotografie.

Als bezoeker kun je zelf bepalen waar je naar kijkt. Dat maakt het zoveel spannender dan een vaststaande foto, waarbij je verder niet kunt kiezen. Ik richt mij hierbij op hele diverse bedrijven, zoals vakantieparken, horeca en winkels. Maar ook een productiebedrijf heeft baat bij een virtuele tour. Want het helpt mee om een stuk betrouwbaarheid en beleving toe te voegen aan uw website. U maakt een potentiële klant al enthousiast voordat hij bij u langs is geweest.

Ik houd van een hoog kwaliteitsniveau, dat ziet u ook terug in de afwerking van de foto's. Van tevoren vraag ik al door wat u wel of niet in beeld wil hebben. Daar kunnen we tijdens de shoot rekening mee houden. Ook let ik op details. Een prullenbak die halfvol zit, ziet er niet netjes uit en haal ik weg. Een camping fotograferen als het mooi weer is, maakt het plaatje ook een stuk beter.

Samen met u beleving creëren, dat is wat ik doe.