Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Virtuele tour Horeca

Een virtuele tour van uw horeca bedrijf is voor klanten dé online beleving van uw bedrijf. Geef klanten alvast een online beleving van het restaurant, hotel, grand café of brasserie voordat ze er daadwerkelijk geweest zijn. Dat kan met onze op maat gemaakte virtuele tour van uw horeca bedrijf! Uw klanten beleven uw bedrijf vanachter hun computer, tablet of telefoon net alsof ze er zelf zijn. Door middel van de Google Streetview technologie kunnen bezoekers vanuit Google Streetview uw horeca bedrijf eenvoudig binnenlopen en rondkijken. Laat uw klanten alvast hun favoriete plek uitzoeken. Vergaderfaciliteiten en/of feestzalen? Met een virtuele tour geeft u een prachtige eerste aanzet om uw klanten te laten oriënteren door virtueel door uw locatie te lopen.


Virtuele tour Restaurant de Bagatelle

Virtuele tour Restaurant de Bagatelle Marienheem

Op de sfeervolle locatie van restaurant de Bagatelle in Mariënheem kunt u genieten van een heerlijk diner een in fantastische ambiance. Behalve heerlijk dineren, biedt restaurant de Bagatelle ook volop mogelijkheden om te vergaderen of een feest te geven. Op verzoek van restaurant de Bagatelle hebben wij een virtuele tour van het restaurant gemaakt. Hiermee krijgen klanten een impressie van de verschillende mogelijkheden van deze prachtige locatie. Ook een kijkje achter de schermen mag hierbij niet ontbreken. Wij hebben hiervoor de de keuken en wijnkelder online in beeld gebracht.


Virtuele tour Brasserie De Hofvlietvilla

Virtuele tour Brasserie De Hofvlietvilla

Op een schitterende locatie, aan het water in Zwolle, vind je Brasserie De Hofvlietvilla. Hier kan je genieten van heerlijk lunch of diner. Kies voor de sfeervolle ambiance binnen of voor het heerlijke terras aan het water met uitzicht op het Rode Toren plein. Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie. Ook dan ben je bij Brasserie De Hofvlietvilla aan het juiste adres. In opdracht van Brasserie De Hofvlietvilla hebben wij deze ambiance in beeld gebracht. De virtuele tour hebben wij in de systemen van Google geplaatst hiermee kan je met een zoekopdracht in Google gelijk kiezen om virtueel bij Brasserie De Hoflvlietvilla binnen te kijken. Vanzelfsprekend is de virtuele tour ook te gebruiken op de eigen website. Benieuwd? En zelf de sfeer online ervaren? Bekijk dan de virtuele tour!


Virtuele tour Restaurant de Mol

Virtuele tour Restaurant de Mol

Net onder Zwolle, in Wijthmen, is Restaurant de Mol. Een mooie plek om te stoppen voor een kop koffie tijdens een wandel of fietstocht, maar ook om heerlijk uit eten te gaan. Naast het restaurant zijn er ook faciliteiten voor vrachtwagen chauffeurs. Zo kunnen zij de vrachtwagen op een groot parkeerterrein parkeren en is er een mogelijkheid om zich op te frissen. Daarnaast verhuurt Restaurant de Mol ook zalen, van kleine persoonlijke events tot en met groot zakelijk. Al deze aspecten hebben wij in beeld gebracht met de virtuele tour. Om de ligging en de parkeermogelijkheden te laten zien hebben we hoogtefoto's gemaakt en zijn er in de zalen verschillende opstellingen gefotografeerd zodat je kan zien hoe dit voor jou van passing kan zijn. Om de virtuele tour compleet te maken is er een navigatie menu toegevoegd zodat je snel naar de ruimtes toe kan navigeren.


Virtuele tour Restaurant Blue Sakura

Virtuele tour Restaurant Blue Sakura Zwolle

Sfeervol dineren in een voormalige kerk kan bij restaurant Blue Sakura in Zwolle. In deze fantastische ambiance kan er genoten worden van heerlijke verse Sushi en grill gerechten. Door de voormalige kerk een nieuwe bestemming te geven als restaurant wordt er een unieke sfeer gecreëerd. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Onze virtuele tour restaurant maakt het mogelijk, zodat u de sfeer kunt proeven zonder fysiek aanwezig te zijn.


Virtuele tour Grand Café de Fanfare

Virtuele tour Grandcafé de Fanfare Giethoorn

Na een prachtige dag varen in Giethoorn kunt u bij Grand Café de Fanfare genieten van een heerlijk diner. Neem plaats op het mooie terras met uitzicht op het water. Wij hebben de verschillende aspecten van het restaurant in beeld gebracht met een virtuele tour restaurant. Uiteraard hebben wij dit gefotografeerd met mooi weer om de online beleving compleet te maken.


Interesse in virtuele tour van uw horeca bedrijf?

Laat uw klanten alvast de sfeer proeven van uw horeca bedrijf met een virtuele tour. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 711 03 27, een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor virtuele tour voor uw horeca bedrijf!Voorbeelden virtuele tours van horeca bedrijven

Virtuele tour Restaurant het Buitenhuys - Heino

Restaurant het Buitenhuys

Virtuele tour Hotel Restaurant 't Losse Hoes - Holten

't Losse Hoes

Virtuele tour Kletsen en Proeven Bar en Bistro

Kletsen en Proeven

Virtuele tour Restaurant de Bagatelle - Marienheem

Restaurant de Bagatelle

Virtuele tour De Belgische Keizer Cafe Restaurant

De Belgische Keizer

Virtuele tour Stadscafé Blij - Zwolle

Stadscafé Blij

Virtuele tour Anne & Max - Zwolle

Anne & Max

Virtuele tour Bistro De Oale Ste

Bistro De Oale Ste

Virtuele tour Brasserie De Hofvlietvilla - Zwolle

Brasserie de Hofvlietvilla

Virtuele tour 't Strandhuys

't Strandhuys

Virtuele tour Amused Food & Wine - Hardenberg

Amused Food & Wine

Virtuele tour Silk, Sushi & Asian Dining - Zwolle

Silk, Sushi & Asian Dining

Virtuele tour Paviljoen Overdiep - Appingedam

Paviljoen Overdoep