Neem contact op 06 - 407 466 38 Mail ons info@onlineinbeeld.nl

Toerisme promoot je online met een virtuele tour

Bijna iedere toerist / gast oriënteert zich online voordat hij of zij ergens naar toe gaat. Het presenteren van je toeristische regio, bezienswaardigheid of bedrijf met een virtuele tour is dé manier om de beleving online over te brengen. Wij denken graag met u mee om te zien hoe een virtuele tour uw online presentatie kan versterken. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd Google fotograaf en kunnen deze ook in Google Streetview zetten om meer online zichtbaarheid te creëren.


Virtuele tour Buitencentrum De Weerribben in Ossenzijl

Virtuele tour Buitencentrum De Weerribben in Ossenzijl

Voor staatsbosbeheer hebben we van het buitencentrum de Weerribben in Ossenzijl een prachtige virtuele tour gemaakt. Het buitencentrum de Weerribben ligt in het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. In het buitencentrum kan je meer informatie krijgen over het natuurpark, rondvaarten maken en ontbreekt het aan horeca niet. Wij hebben met de virtuele tour dit prachtig in beeld gebracht. Met hoogtefotografie laten we de omgeving; immers zegt één beeld meer dan 1000 woorden. Daarnaast hebben we ook in het buitencentrum zelf gefotografeerd en hierbij is de vergaderzaal ook in beeld gebracht welke voor zakelijke events te huur is. Om de virtuele tour compleet te maken hebben wij een navigatie menu geïntegreerd zodat je gemakkelijk en snel kunt navigeren. Kijk en ontdek het zelf!


Virtuele tour Buitencentrum De Sallandse Heuvelrug

Virtuele tour Buitencentrum De Sallandse Heuvelrug

Op de rand met Nijverdal ligt het Buitencentrum De Sallandse Heuvelrug. In het buitencentrum heb je een informatie centrum van Staatsbosbeheer waarbij je meer over de omgeving te weten komt. Ook is er een sterrenwacht gehuisvest in het gebouw. Al deze aspecten hebben wij gefotografeerd en verwerkt in de virtuele tour. Vanzelfsprekend hebben wij de normale 360°-foto's en 360°-hoogtefoto's gemaakt met mooi weer. In het buitencentrum zijn ook vergaderzalen te huur voor bijeenkomsten, deze zijn ook gefotografeerd. Bezoekers die online op zoek zijn kunnen zich nu al oriënteren hoe deze eruit zien. Om het compleet te maken is er een navigatie menu geïntegreerd en is deze gekoppeld met het Buitencentrum De Weerribben.


Virtuele tour Zwartsluis

Virtuele tour Zwartsluis

Zwartsluis is een geliefd dorp in Overijssel bij bootliefhebbers. In opdracht van de Stichting Promotie Zwartsluis hebben wij een virtuele tour gemaakt om het dorp online te promoten. Doel hiervan is om bezoekers aan Zwartsluis vooraf al een goede impressie te geven van de stad. De virtuele tour laat alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden van de stad zien.


Bramberg, Oostenrijk

Virtuele tour Bramberg Wildkogel Oostenrijk

Bramberg is een geliefd skigebied voor families. Ook wintersportplaatsen kunnen zich met een virtuele tour online promoten. Deze tour geeft een eerste indruk van de faciliteiten, zowel in het dal als bovenop de berg. Het beeld van de piste nodigt uit om meteen naar beneden te skiën.


Geïnteresseerd om een virtuele tour laten maken?

Geïnteresseerd in meer informatie over hoe wij ook uw toerisitische regio, bezienswaardigheid of bedrijf kunnen laten zien met een virtuele tour? Neem dan verblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij denken graag met u mee. U kunt ons bereiken telefonisch op 038 – 711 03 27 of 06 – 407 466 38. Per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.